На страница 9 в темата има снимки. Предполагам ще ти помогнат за въпроса.
На страница 9 в темата има снимки. Предполагам ще ти помогнат за въпроса.
Купен в края на август,вътрешно и външно тяло с медни тръби,а обвивката с ламелите не.
Някой има ли идея климатик ACT-12BLWF дали е със същият хардуер като ACT-12WIFI и само пластмасите да са черни? На хартия ги дават еднакви, но имам нещо като страхова невроза от вярване на характеристики за това ме интересува някой с по-солидни доказателства за прилики и разлики между двата. Примерно минимумът разбрах, че е доста важен за всеки климатик, като имам белият вкъщи от една година, слиза на 110W и съм доста доволен.
Същия е. С 22кг външно,вътрешното е еднакво.
Здравейте,
Бих се радвал ако някой може да ми даде актуална информация за следните модели: ACT-12WIFI и ACM-12FOWF.
Обмислям да закупя общо 3. Единият за хол 20кв.м ще е ACT-12TSWF, за други 2 стаи (15кв.м) се колебая между тези модели.
Каква е разликата във функциите между тези два модела и кой препоръчвате?
Не препоръчвам монтажа закупен от Емаг. Категорично отказват вакуумиране, а с транспорта даваш едни 350 лв. дефакто за да ти прецакат климатика...
На 9та страница от темата има снимки и се вижда, че тръбите са от алюмин.
https://forum.setcombg.com/%D0%B4%D1...tml#post992614
- - - - - - - - - -
В грешка си.
Това синьото защото преди сглобяването целия топлообменник се потапя в един разтвор на който му забравих името, срещу оксидация и замърсяване
Медни са си тръбите така се вижда на почти всички климатици и е от самите ламели