Страница 113 от 153 ПърваПърва ... 63103111112113114115123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,681 до 1,695 от общо 2294
Like Tree902Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на slip in
    Тук е от
    Aug 2022

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Цитат Първоначално публикувано от HiDefinition Виж публикацията
    до колкото ми е известно, FOWF 12 трябва да е твоята духалка. Нещо около 400вата до колкото съм чел,му е минимума.

- - - - - - - - - -

12-та ми на mute не се чува.
    Колега за 12 ката ACT-12TSWF ли става дума? Че съм я взел за родителите ми и трябва да е тиха и да работи в он/оф.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от bobivg Виж публикацията
    Ей така като почнете да се самонадъхвате, та направо се самозабравяте.
    Принципно е хубаво човек да има усещането, че за похарчените пари е получил повече от това за което е платил, ама да ти се привиждат 18-ки вече е много тежка форма на самозаблуда. Тези коментари се четат от много хора и някой може да страда от подобни писаници.
    Ако погледнеш първата страница с качената картинка може да видиш, че производителя не е успял да покрие собствените си заложени параметри.
    Демек казал е че тази 12-ка трябва да има поне 2,7kW при -10 градуса (сам си е заложил такива цели) обаче не е успял да ги покрие. Машината е дала 2,6kW и съответно за да изпълнява поставените цели трябва външен подпомагащ източник на топлина с мощност 0,1kW.
    Понеже скоро ги гледах данните ще ти дам пример за "маркови леко-еко супер дупер хипер гига инвертори" 9-ка (и други примери могат да се намерят). Там също са декларирали 2,7kW на -10градуса, не само че ги покрива без "Back up heating", а има още резерв при -10.
    Не го приемай като заяждане, машината сигурно не е лоша за парите си ама нека хваленето бъдете поне малко близо до реалността.

И какво толкова те притесняват едни 100 вата където няма да ги има за бакъп хеатинг? Нали аз няма да ги имам, а не ти?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2021

[QUOTE=HiDefinition;1059405]до колкото ми е известно, FOWF 12 трябва да е твоята духалка. Нещо около 400вата до колкото съм чел,му е минимума.

- - - - - - - - - -

И аз към него съм се насочил, само с тези 3 скорости на вентилатора да не е някоя ронкачка.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

При тези машини и за тия пари, оплакванията трябва да са свдени до минимум . Не си казал,в какво помещение ще се монтира цепеницата,може и всяка една от тях да работи он-оф

5. Member Аватара на slip in
    Тук е от
    Aug 2022

При тези машини и за тия пари, оплакванията трябва да са свдени до минимум . Не си казал,в какво помещение ще се монтира цепеницата,може и всяка една от тях да работи он-оф
    3 широка 5 дълга и 2.7 висока стая затворена от тераса топла стая.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Всички ще са он-оф. Не взимай мидейската цепеница,че външните им били големи тракачки. Заложи на 12 WIFI. Под 10гр до 0 е на 300 вата,под 0 до -10 е на 400,после на 500вата и т.н. докато работи :D

7. Member Аватара на slip in
    Тук е от
    Aug 2022

Всички ще са он-оф. Не взимай мидейската цепеница,че външните им били големи тракачки. Заложи на 12 WIFI. Под 10гр до 0 е на 300 вата,под 0 до -10 е на 400,после на 500вата и т.н. докато работи :D
    аз вече съм им взел act-12tswf, той ме интересува как работи на 1ва и 2ра степен на вента.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

Цитат Първоначално публикувано от bobivg Виж публикацията
    Ей така като почнете да се самонадъхвате, та направо се самозабравяте.
    Принципно е хубаво човек да има усещането, че за похарчените пари е получил повече от това за което е платил, ама да ти се привиждат 18-ки вече е много тежка форма на самозаблуда.

Понеже скоро ги гледах данните ще ти дам пример за "маркови леко-еко супер дупер хипер гига инвертори" 9-ка (и други примери могат да се намерят).
    Аз съм с Даикин сравнявал съм с MH , но 2.7 на -10 е много добре и според еувент е по висок от диаманд и перфера
    Dajkin перфера 12 e 2.2
    Или аз бъркам нещо или четем различни таблици

10. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Dajkin перфера 12 e 2.2
    …на номинал…
    Просто някои производители дават на номинал, други на макс и от там идва объркването.

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2019

След покупката на 12TSWF и наблюдениетo му 2 седмици в режим на охлаждане, реших да взема и един 09WIFI за малка кухня 10-11кв/м. Дойде цепеницата и се оказа летвичка. Предвид снимките на етикети на модела тук във форума изглеждаше много добре, но ето как са го орязали още!
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от spellbound; 07-09-23 в 13:38.

12. Novice
    Тук е от
    Aug 2023

По полемиката относно набедените 18ки и tswf мисля че колегата е имал предвид размерите и теглото им, които са по-малки от tswf. Цепеница CROWN 18ка 64гб има 25 кг. външно тяло a в момента даже е по-евтина от tswf в Зора имйки предвид безплатния и монтаж...

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

Цитат Първоначално публикувано от spellbound Виж публикацията
    След покупката на 12TSWF и наблюдениетo му 2 седмици в режим на охлаждане, реших да взема и един 09WIFI за малка кухня 10-11кв/м. Дойде цепеницата и се оказа летвичка. Предвид снимките на етикети на модела тук във форума изглеждаше много добре, но ето как са го орязали още!
    Може ли да обясниш по човешки, не всички сме запознати с този сленг
    what do you mind
    hgeorgiev одобрява това.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Леко са го окастрили откъм килограми и фреон най-общо казано.
    hgeorgiev одобрява това.

16. Novice
    Тук е от
    Aug 2023

При отваряне кашона на външното тяло виждам, че е падало странично. Според Вас да го връщам ли или изкривяванията по корпуса няма да пречат на работата му. Куриерите дават ли ви право на оглед?
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от vladihg; 12-09-23 в 13:04.

17. Member
    Тук е от
    May 2015

Здравейте, опитвам да свържа 09WIFI към приложението, но като стигна до стъпката за ресетване, натискам бутон дисплей 6 пъти но нищо не се появява на дисплея на дистанционното.

- - - - - - - - - -

просто трябваше да включим климатика, макар че в книжката пишеше че може да е само включен в контакт.

18. Member Аватара на slip in
    Тук е от
    Aug 2022

Някой отварял ли е външното тяло на първите 12tswf, интересува ме дали тръбичките са от мед или алюмин? На новите е видно, че е алюмин.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 13:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 22:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 08:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 21:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе