РОЛС РОЙСА на звездните цепеници тия дни го тествах и на топло и на студено, като дори запалих камината, че да го накарам да достигне максимума си на охлаждане. На турбо режим повече от 750 вата не ще да потребява при условие че бях направил с камината 50 градуса жега. По същия начин се държи и на отопление максимум 750 вата на турбо режим. Минимума е около 145, после вентилатора върти въздуха на 10-20 вата в зависимост от степените. Това нормално ли е за тоя модел? Защо не отива на заявените 1750 вата? При вас как се държи потреблението му тия дни?
Този пост е редактиран от vladihg; 22-09-23 в 22:34.
Някви извращения взеха да се причиняват на цепениците :D . Ми не ги достига, щото не му трябват.
Ок, ясно - експериментирах малко заради бай Иван куриера дет нагъна ламарините на външното тяло и после претупания монтаж от Емаг ...
Ти вътре си направил 50 градуса, ама за да се напъне му е важна и външната температура.
Пропуснах да направя снимка "преди" но това е турбината след. Две години е ползван и си имаше наслоявабия по турбината.
act24wifi
на последната снимка е до tswf
На сайта на Емаг за модела пише, че външното е 52 кила, а на снимките на табелката пише 40 кг. Бая са се поувлекли в разминаването
https://www.emag.bg/klimatik-star-li...cation-section
Не вярвам някога да е бил 52 кила,по скоро е грешка в опосанието на емаг...
Kолегата vlado66 има от първите пуснати,но така и не я снима тази табелка....на 102ра страница в темата има качено инфо за модела и си пише,че е с тоя компресор и 13/40 кг тела
Компресора е двойно роторен което е добре, но ми се вижда че е с капилярка а не с еев
С триста зора снимах 24-ката. Външното е 46 кг
TSWF готов за зимния сезон [emoji846]