Чак пък КОП 1
Той е чистокръвен китаец,ще издържи![]()
Чак пък КОП 1
Той е чистокръвен китаец,ще издържи![]()
Моя дефроства по часовник на 90мин. под 0гр. Ама като си зная късмета явно съм изтеглил късата клечка. 12TSWF.
Да не си взел 9-та ?
Не. 12-ка. Монтиран е в стая от къща без изолация. Дограмата е сменена. Може би понеже работи без да спира в натоварен режим и затова пуска контролни дефрости.
Видях по назад,че го държиш на 26гр. Аз на толко продължително мисля не съм го държал. Първата зима като го монтираха мисля беше, имаше по студени денонощия с темп до -14-15гр,работеше с часове на 600-800 вата,но дефрост на час не съм засичал. Дори на -11гр му правих тестове на макс вентилатор развърташе на 1750вата и на макс вент, вътрешното тяло вади почти 50гр и пак нямаше дефрост.
Защо да няма как да е истина примерно моите 3 цепеници като им вдигна градусите на влизат във дефрост!А на двете митсубишита които имам на тях като им вдигна и един градус след малко следва дефрост......
Е нали имаш такъв пробвай го на макс и виж на колко ще задържи консумацията.
Няма злоба, качи едно клипче как работи с такава консумация не някаква снимка с пикче.
Не го вярвам, защото компресора е малък за да консумира 1750W при -11 външна.
Този пост е редактиран от bobivg; 16-01-25 в 14:50.
Голям гуру стана от както влезе в климатичния сектор. Освен да поръчаш и температурите да паднат до -11гр. За да достигне изходящата темп от 49,2гр работи поне 10мин на тази консумация.
п.п. Ако на някой от колегите с TSWF в по студени райони му се занимава да пробва,при нас най много до -6 го дават следващите дни. Пък и ще е по меродавно,да не каже после bobi ,че съм включил духалката![]()
Покажи на -6 и там се съмнявам да докара тези ватове, а на -11 ще падне още повече консумацията.
Проблем ли ти е да ми покажеш как съм подценил машината?
Докарва си ги тези ватове на +6,-6 и -11 ,температури на които съм тествал. Според мен ще си ги докара и на -15гр,но ме домързя тогава да го тествам,тъй като се бял убедил вече,че е змей горянин. Проблем не ми е да го тествам,но си е занимавка. Трябва да проветря преди това,че да му е студено,за да не си докарва градусите на които компресора започва да се ограничава. Може би "проблем" в случая е че,когато твърдиш,че нещо казано от друг не е истина,означава,че го наричаш форумен лъжльо
п.п. за да не съм изцяло голословен,намерих няколко снимки от тогава. Не ми беше пристигнал,ватметъра все ощеБях изключил почти всички консуматори,без ТВ в хола и няколко лунички х 5 вата всяка,да кажем,че и хладилника се е включил точно тогава+100 вата и още 30 вата за уреди на стенд бай. Не ги продавам,че да троля из форумите.
![]()
Този пост е редактиран от HiDefinition; 16-01-25 в 22:43.
Неслучайно е Мерцедеса на цепениците.
Rechi компресора(на 12TSWF) не е толкова слабоват. 745вт.(1090 вт. inverter included).
Този пост е редактиран от corsairman01; 17-01-25 в 10:07.
bobivg който си има късмет си има,тва е
Показвам първо малкия дзвер 12wifi с 22кила външно и 0,49кг фреон https://www.youtube.com/watch?v=YC2dH-I2Q7g
Направих и на TSWF,но само ако все още държиш ще го кача,че там вече става грозно за доста премиуми.
![]()