Абсолютно всичко тръгна от първия път.
При инсталация съм дал разрешения на приложението да ползва bluetooth и локацията само когато използвате приложението, телефона ми е Samsung S9 с андроид 10, региона който съм избрал е Европа. Като допълнение ползвал съм приложението също на Iphone с 16 IOS, както и на андроид 11.
Здравейте, колеги! Смятам да купувам климатик Starlight от предстоящия Черен петък в Е-Маг. Ще се използва в детска стая с площ 12 кв м за отопление през преходните сезони и за охлаждане през лятото. Стаята е с изолиран таван, с една външна изолирана стена с вратопрозорец PVC, една стена граничеща с вътрешна отоплявана стая и една, граничеща с неотоплявана стая. Спрял със се на три модела Starlight, разглеждах характеристиките им и имам нужда от помощ в избора. Моделите са:
ACM-12FOWF
ACT-09WIFI
ACT-12BLWF
Вторите два модела имат по-висок клас на охлаждане в сравнение с първия.
Попрочетох мнения в този форум, но май че от многото информация съвсем се обърках и не мога да направя информиран избор. Моля за помощ. Разбрах, че първият модел е произведен от Midea, а другите два от TCL. Моля за мнения.
Този пост е редактиран от ivokol1; 11-11-22 в 23:04.
И преди съм писал, че имам АСТ 09WiFi и лично за мен би бил шумен за спалня, пък била тя и детска.Мидейските климатици са по-тихи.
Я да ви питам аз собствениците на tswf,някой свързвал ли го е със ,smart life ,не със ,smart life-smart living? Вчера се събрахме на питие с комшията,който има същия климатик, та взехме да си мерим разходите. Оказа се,че го е вързал със smart life. Ама пусто не се сетих да погледна дали поддържа energy saving. Там може да гледаш и разхода и сума изразходвана за месец и тн. Оригиналното smart life-snart living не показва разхода в киловатчаса за месец, а показва само часовете работа. Та дали със smart life няма да се вижда и разхода и сумата за месец?
ПП. Свързах го със smart life. За сега обаче не се вижда във energy saving. Надявам се да се покаже и там.Screenshot_2022-11-12-21-35-40-635_com.tuya.smartlife.jpg
Този пост е редактиран от krasio_79bs; 12-11-22 в 21:37.
Smart Life-Smart home![]()
в това все още топло време консумира 400 вата на час ?
Alexi само спамиш.
Консумацията е от вчера,при нас темп стигна макс 9гр. В стаите е 20-21 без отопление,здание на 25гр в 35кв. Колко да харчи според теб?
Screenshot_2022-11-13-11-25-03-659_com.tuya.smartlife.jpg
При мен рядко качва до 300вата. Повечето време е 200-250
В тази тема е малко като във форума на Дачия , там 95% само си хвалят колите, колко вървят и колко малко горятТук виждам, че цепениците са същата работа, много топлят, и почти никакъв ток не харчат
![]()
офтопик но карам служебна Дачия 1.5 дци евро 6 мотор ,наистина харчи много малко не е измислица (4.6-4.8 на 100 среден ) .. за вървене по скоро не върви но това не е състезателна кола а работен кон
И аз се здверех пред варметъра, докато ми стана ясно, че е излишно, защото в уравнението има много неизвестни.Гледам си сметката за ток и размера и ми изнася и това е.
Чисто любопитство. То е ясно ,че накрая енергото има последната дума. Все пак тенденцията е до някъде да имаме представа колко харчи даден уред.