нали нямаше дефрости по време ,само при нужда ..
нали нямаше дефрости по време ,само при нужда ..
Не знам каква му е машината но моите 3 са дефроствали веднъж днес при снеговалеж и температура около 0 градуса и то при нужда!
ACT 09-WIFI около нулата почва автоматични дефрости на час и 30 мин. По-добре е от предишния MHI ZS-25, който ги правеше на 40 мин.
Ако са по време както твърдиш,няма начин за разреждане,понеже ще са зададени в софтуера. Сигурен ли си,че външното не е побеляло като ги пуска?
Моя 12 wifi ги плющи на по час и нещо,но когато и да го погледна все е заледен. Външна 0-1гр със 100% влажност и лек снеговалеж. Вчера в силния снеговалеж със TSWF ги пускаха заедно,въпреки разликата в топлообменниците.
п.п. Погледах малко руския канал с ревютата и измерих външните тела,там на метър мед са им направили класация. 12wifi е с 13м мед,12EAWF е с 15м,TSWF е с 35м.
Този пост е редактиран от HiDefinition; 18-02-25 в 20:31.
Това е от друга цепеница Inventor Profesional 12-ка на базата на Мидея със външно 27.5кг и вътрешно 10.5кг настроен на 24 градуса работи във една механичка 20кв външна -2 със снеговалеж има по нисък минимум от TSWF
- - - - - - - - - -
Единия TSWF то и другите са със сходно потребление настроени на 24 градуса външна 1 градус във момента![]()
В какви помещения работят,че няма оф ?
И при мен цял ден няма,но всички врати са отворени и заданието е 24гр.
![]()
Във офиси са по около 20кв много много рядко влизат във ОФ
Пичове помагайте , един от трите ми act 12 uwf днес реши да си взриви перката на външното тяло.... буквално се пръсна 2 от 3те витла са се отчупили от основата след което третото се е спряло в тях и си е набил грешка за външната перка. Докато свалях остатъците се надявах да видя лед или чуждо тяло , но уви.... както и да е . Диря си само перка - размерите са около 40 41 см диаметър , оста е ф8 с гайка 13. Прикачвам снимка .
Ако е в гаранция пробвай през П.н сервиз? Втори вариант някои от местните магазини за климатична техника......TCL,AUX,Alpin май са едни и същи.
Темата освен за цепениците е и за Емаг, мисля. За разлика от предишната поръчка на климатик, която я изпратиха за 4 дни, сега направо.........!
Поръчката я направих на 07.02 и се състои от две неща - климатик и външна памет. Външната памет получих вчера, а климатика не. При проследяване на пратката в сайта на Емаг излиза че съм си получил климатикаднес в 11.00ч , а към 22.02 да очаквам външната памет.
Опитах да се свържа с емаг - ботът ме препраща към номера на пратката с паметта. За климатика, излиза че съм го получил. Връзка с тея от ЕМАГ никаква. Имат телефон 0700.... който те препраща на бота от сайта!
Видях се в чудо...и не знам как да постъпя.
Този пост е редактиран от itev17; 20-02-25 в 13:16.
Без мъгли хубаво студено слънчево време -2 градуса работят на около 400 вата задание 24 градуса няма Оф![]()
Да де. Климатикът е Star Light и е закупен от Емаг. В огорчението си от проблемната покупка, реших да споделя проблема си тук. С тайната надежда, че някой има решение при такъв казус.
Ако модераторите сметнат за необходимо, да минават с бърсалката. Не искам да оспамвам хубавата тема.
HiDefinition при теб паднаха ли температурите как се държи TSWF аз им взех на моите контактите да следя Daimondite че ми беше интересно при -12 как работят и не можах да видя какви ватове вдигнаха TSWF температури