От къс тръбен път,по скоро не. Виж го до довечера как ще е с ръчна 2ра степен и пиши. Дори си мисля,че ще свалиш с един градус заданието, защото сега ще се вдигне темп в стаята.
От къс тръбен път,по скоро не. Виж го до довечера как ще е с ръчна 2ра степен и пиши. Дори си мисля,че ще свалиш с един градус заданието, защото сега ще се вдигне темп в стаята.
Screenshot_2022-12-20-09-09-51-863_com.tuya.smartlife.jpg
При мен нещата са така. Настроен 21-22 градуса,работи си он/офф външна температура малко под нулата. За сега най-голямата консумация за ден е 4.7киловата. в стаята поддържа 23 градуса.При мен също се появи от скоро леко скърцане при отваряне на клапата и вероятно ще пръсна силиконов спрей.
Вчера през деня реших да го оставя на първа степен и 18гр. и вечерта се прибирам, а климатика заспал и температурата под зададената, направо си хладно.Трябваше да го рестартирам, за да тръгне.На авто вентилатор тоя номер не го прави.
При мен снощи външна -4, разликата в двете помещения се увеличи. Настроен на 20с на 3та степен на вентилатора, в хола 21, в спалнята, 19с. Цяла нощ е работилмежду 406-420w без off и без дефрост.Сега съм го затворил само в хола 20кв, външна -1 настроен на 22с на автоматичен вентилатор в стаята поддържа 24с и на 450w изключва.
От 2 часа е под 0гр,разход 450-70 в/ч,без оф. Задание 24гр,3-та степен вент,35кв две стаи,разлика в преходната стая 1.5гр. След около 2 часа,предполагам ще има дефрост.Screenshot_20221221_213927_Weather.jpg20221221_213858.jpg
Здравейте , видях този въпрос зададен но не открих отговор . Някой свързвал ли е star-light act-12tswf с приложението на TCL ??
Опитвах без успех. Имам TCL tpg11 в спалнята и исках да ги командвам с едно приложение,но не стана.Сега е вързан къмsmart life с идеята там да ползвам енергийния мониторинг,ама той пък не го вижда климатика и отделно ,че стана платена опция.Screenshot_2022-12-24-17-36-24-794_com.tuya.smartlife.jpg
Здравейте, сега забелязах климатика станал е на скреж целият . Има доста мъгла около 4 градуса. При вас какво е положението? Ще го следя кога ще дефростне. act-12eawf
Щом има мъгла е нормално да заскрежи
Не знам как на 4гр външна температура,може да се обледени така. Най високата темп при която съм виждал моя да прави дефрост е 2гр,но със снеговалеж. А доста съм издевателствал над него.
При мен още няма дефрости. Като гледам прогнозата, май няма и да има до края на годината
Здравейте ,някой може ли да ми каже на 9ката разстоянието център център между отворите за монтаж на външното тяло върху стойките ?
Ако знаете и тръбите какви размери са ще ми е от полза.
Тръбите са 1/4"и 3/8".