Това е без да изключва. Затова написах,че започва да работи он-оф като стане 10гр и вдигне минимума на 350 вата.
Това е без да изключва. Затова написах,че започва да работи он-оф като стане 10гр и вдигне минимума на 350 вата.
А с шума как се справят?
Изпратено от моят EML-L29 с помощта на Tapatalk
като видя дистанционното ,не знам другите уж големи марки какво чакат ,по 10-15г карат с един и същ модел с 20 пиксела на дисплея и без подсветка ..
Благодаря за клипчетата, но не мога да придобият представа колко е тихо вътрешното тяло понеже няма фонови шумове с които да се сравни. Външното не изглежда шумно.
Изпратено от моят EML-L29 с помощта на Tapatalk
Мисля, че малко сте се оляли в изискванията си. За цената си климатика е перфектен или поне изглежда така. Едва ли шумовият фактор може да е водещ при покупка на климатик за една минимална заплата.
В Емаг има и два модела подови Star Light. Някой има ли впечатления от такъв тип климатик, специално за режим отопление.
Не точно от този, но с подобни модели съм пробвал отопляване на различни стаи и трябва да спомена, че лошо топлят при външни температури между -2°C и +2°С. Между -10°С и -2°С духат сравнително топло, но ако са настроени на максимална температура. От +2°С нагоре са супер, ако вътрешния вентилатор не им хлопа. Изключение направи само едно ТРЕО във Велинград, което при +1°С външна температура продуха в стаята с 50°С или повече (скапа ми термометъра). Но това бяха нонейм цепеници на R410A, който е по-подходящ при отопление, заради по-големите обеми на изпарителите, в които работи, сравнен с нонейм цепениците на R32, при една и съща проектна мощност на агрегатите. Така че е много вероятно тези да са по-зле. Другата зима ще експериментирам.
Подови от марката не виждам,има мобилни климатици.До сега никой не се е похвалил да си е купил такива.
П.п. Додо ти нещо по инерция май си коментираш [emoji846]
Нали написах, че е по инерция? Нямам го още този точно.
Започна теста за цепениците. Ще си покаже дали са духалки или климатици.
Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk
Ами не, не е започнал още теста. Само тръпката! От вторник нататък стартира и той.. Запазете си очакванията до края на другата седмица.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
В следващите дни Звездата мисли да накаже доста от "премиум климатичетата" [emoji3]