И типично по български беше въпрос на време проявата на егото и плюенето на останалото. И какво се постига с меренето на климатиците, колега? По-спокойно ли спиш?
И типично по български беше въпрос на време проявата на егото и плюенето на останалото. И какво се постига с меренето на климатиците, колега? По-спокойно ли спиш?
Прекалено на вътре го взимаш. Просто за спорта и без това в тази част на година сме по активни. Иначе ми е все тая кой какво ползва [emoji846]
Колега, не прочетох някъде някой нещо да плюе. По-скоро, типично по български, се опитвате да вкарвате чужди думи в устите на хората. Няколко пъти беше културно обяснено, че отоплителните качества на един климатизатор се коментират тогава, когато отрицателните температури се задържат няколко поредни дни или за да съм по-точен, над 72 часа. Казано по руски.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Лично аз никъде не съм споменавал подобно нещо, а че даже съм си набелязал модела и вероятно ще го взема за къщата на нашите.
Може аз да съм тъп, просто не мога да проумея какъв е смисъла от "мерене" на климатици след като е очевидно, че няма два климатика от един модел, които да работят по един и същи начин в различни условия. Явно няма и да го разбера. Извинявам се за отклонението.
HiDefinition, в кое населено място е монтирана цепеницата?
Не си тъп, самото предположение е глупаво. Аз бих предпочел "не достатъчно информиран" и пр. Сравняването (меренето) на климатици е задължително в този форум, за да има той смисъл. Причината е една и същата проектна мощност на цепеница с 20 кила външно тяло и на климатизатор с 40 кила такова. Асоциирайки килата с обем на изпарителя стигаме до извода, че единия става само за охлаждане и донякъде за отопление в преходните сезони. И т.н. Коментирано е многократно.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
то пролет при вас .. тука е -3 в момента ,а захлаждането предстои
тук се заформи толкова интересен разговор, че не се сдържам да не хвърля следната провокация, на която отговор ще се даде след края на студения период, а именно:
по-добре нова звездна цепеница или втора хубост японче?
Този пост е редактиран от HiDefinition; 12-02-21 в 13:23.
20% отстъпка с код AC20 за "климатици и уреди за отопление Star-Light" днес
https://www.emag.bg/brands/bojleri-k...il&cmpid=92154
Май му е време за контролен дефрост......
Като гледам не е контролен, а нужен