Явно е до серия. Както Еджа от темата на тошиба. Ако бяха толкова проблемни и толкова се връщаха, то те нямаше да ги продават а и нямаше да има толкова положителни ревюта. Та май всичко е до бач.
Явно е до серия. Както Еджа от темата на тошиба. Ако бяха толкова проблемни и толкова се връщаха, то те нямаше да ги продават а и нямаше да има толкова положителни ревюта. Та май всичко е до бач.
Здравейте! От няколко дни имам наблюдение над 12 TSWF и мога да кажа ,че модела е подарък за цената си (дори и не намален). Няма никакво излишно форсиране на турбината, при достигане на температурата пада на low дори и да е оставен на high, Определено има доста добър минимум почти не изключва въпреки ,че е преоразмерен. Монтиран е в 16кв. стая (41куб. м.) с южно изложение в гр. Петрич.
Епидемията Star Light май се разраства. И аз се заразих. Днес са го доставили, но ще мога да го монтирам като се прибера в България. Надявам се началото на май да може да се пътува по-спокойно.
Така както гледам 5-6 бройки TSWF се заформиха тук във форума. Ако всичко върви по план след 1 месец трябва да монтирам и аз моят.
А има ли данни колко Дб е шума при различните степени/дебити/ на вентилатора на TSWF ? И друго ме интересува- при тия разпробити клапи дали няма да "пилее" въздушния поток настрани или напред, а не само накъдето потребителя иска да е насочен. Някой правил ли е опит да застане срещу климатика при максимално изместени вляво или дясно клапи и да каже усеща ли се въздушната струя пред климатика или се отвежда добре встрани? При малките помещения в БГ мисля, че това е изключително важно.
TSWF колко е била най-ниската цена досега?
608лв която е в момента.
аз тихомълком отнесох една 12EAWF, която трябваше да ми монтират вчера, ама се отложи малко...
май тия дето дадохте по 600 лв сте се оръгали