Една гарга ако го хареса,, ще го направи на юфка за 0 време![]()
Една гарга ако го хареса,, ще го направи на юфка за 0 време![]()
Не ги ли отдели тръбите в отделни изолации? Това само алуминиево фолио ли е, защото с алуминиева лента ще е по здраво
И не могат ли да се изберат произволни фирми за монтаж, в Емаг съм виждал монтажа да е като опция
в този ценови клас бих монтирал сам - едно ,че ще стане по читаво и точно както го искам ,а и ще се спестят пари - гаранцията .. квото такова
То и аз това си мислих, те както са скочили още монтажите сигурно се намира по-бюджетно оборудване, особено ако се монтира повече от един климатик и стига човек да иска да се научи, пък и ще знае как е направено и ще си купи по-качествени материали. Но на повечето хора не им пука, стига да работи.
Доста гарги има около нас,ще видим какво ще стане ������
Разбира се,че са отделени тръбите както и са прибрани след това в още една изолация от 1см,обвити са с алуминиева бандажна лента.
Интересното е че така на -11гр си вадеше 50гр вътре на макс. Може би не играе голяма роля изолацията.
Е все нещо ще се губи при тънка изолация, ако е дълъг пътя и навън е студено, може и да не е много но са си загуби и не е оптимално.
И аз слагах отгоре обща изолация към 10 мм. Те хем слагат тънка по принцип, хем я стягат с тия ленти от което става още по-зле изолирането.
В някои сервизни мисля че препоръчваха около 8 мм.