В темата го има. Колега го беше взел, наснима го и го върна. Не е баш 34.
В темата го има. Колега го беше взел, наснима го и го върна. Не е баш 34.
Теслите пак Емаг ги продава..... или има друг баровец?
Както каза corsairman01 алпин нордик няма нищо общо с WIFI. Като хардуер нордика е еднакъв с Tswf с няколко разлики в екстрите в полза на нордика.
Що се отнася до нагревателя в алпин на един от модела ПРО (пак на TCL) му топих външния датчик във вода с лед и със закачени ампер клещи. Не знам до колко теста е обективен, но не си пусна нагревателя.
Пуснаха ваучъри в Емаг за звездните., обаче намерих и още един сайт, където цените на лева и еврото са се поомешали.. та сега се двоумя между Midea MSEPBU12HRFN8QRD6GW/MOX33012HF NORDIC и Tesla TT34TP91-1232IHWT
повечето сайтове не обработват поръчки до 04.01 .. до тогава ще са си оправили бакиите а ако мислиш ,че някой ще ти изпрати климатик със сгрешена цена ( и да речем на 1/2 ) - това няма как да стане
Аз съм длъжен да опитам... та кой е по-добър от тези двата?
Тия нагреватели когато става въпрос за дъната на външните тела, не би ли трябвало да се пускат при стартиране на дефрост, което почти винаги би било полезно и не би се отразило сериозно на разхода
Бих заложил на мидеята-имам го същия от 3г.и съм доволен от него.
Предишната зима,имаше температури до около -15гр. и се справяше отлично.
Поръчах.. Да видим!! Как ще ми започне годината..
Пичове, има си отделна тема "Цепеници", моля ползвайте я. Тази тема е само за Стар-Лайт цепениците и сравнения между алпини, тесли и прочие ги правете там. Благодаря!
Пак е полезно за случайно влязъл гост-читател, който може да се насочи към нещо друго покрай ''спама'', а във форума почти не се пише, че да има 1 милион теми за всяка марка и модел. Мое мнение
Нещо по темата,че само спамите
12 WIFI с помоща на Gemini
Режим Дебит (m^3/h) \Темп. разлика \ Консумация\ COP
Mute (предишната сметка) 250 11.9^\ 445 W \ 2.30
Low (по сервизно) 350 10.9^\445 W \ 2.82
Turbo (по сервизно) 550 7.4^\ 400 W \ 3.41
Външната е -7.4гр ,Турбото го мерих при -3гр
Този пост е редактиран от HiDefinition; 02-01-26 в 21:10.
В спама се ражда истината
Иначе за който и климатик да се пишат лични впечатления тук, не значи нищо за други хора. Всеки си живее в своето неселено място, с неговия си климат и жилищни условия, та който каквото и да пише за това което ползва, освен полезно инфо може и да подведе всички останали, нека сме реалисти![]()
Най-лесно е да помоля Сашо да разчисти спама ако така по те устройва. В същия раздел има направена тема за всички цепеници, където пре спокойно може да обсъждаш всичко което ти е кеф. Тази е създадена само за марката Стар Лайт(която е собственост на Емаг). Може би името Емаг в заглавието подвежда хората, че тази тема е за всичко, което се продава в Емаг та май трябва да се махне.
Сашо, ако можеш махни "продавани от Емаг" в заглавието за да не се бъркат хората. Благодаря!
Според мен е съвсем нормално да се правят сравнения, за да може човек да се ориентира. Още повече повечето от моделите са с един OEM доставчик и дали ще пише Star light, Tesla, TCL, Alpin все тая.