КМТА превъзхожда TSWF единствено по много по-високата си цена, мое мнение.
Вица ме разсмя.... Успешен ден!
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Александър колко Звездни цепеници си монтирал от въпросната серия или имаш наблюдения върху тях?
Само не ми стана ясно защо претопля помещението. И защо продължава да духа топло след като е надвишил зададената с поне 3 градуса.
Изпратено от моят EML-L29 с помощта на Tapatalk
При мен се оказа, че термометърът се е влиял от въздушната струя и е показвал около 3гр отгоре...сега обаче е в средата на стаята показва около 0,5-1 гр. отгоре..а в другия край на стаята температурата е точно толкова колкото му е зададено( стаята е правоъгълна) Термометърът е живачен.
Малко ви изпреварих със смарт контакта [emoji12] . Та така са минимумите както ги описах,ето това е под 10гр външна темп, моментната консумация,която варира +-20вата. Иначе контакта е тарикатски 14лв с доставката от Алито. 16А му е макса,работи със същото приложение Smart Life като на Звездата.
Поръчах 2 бр. На Звездата го пробвах само да се убедя,че правилно съм описал консумацията. След теста отива на Мидейката да проверя дали папка прекалено много,че ако е така ще се сменяме [emoji846]![]()
Този пост е редактиран от HiDefinition; 10-03-21 в 18:53.
Ами детето още не иска да си ползва стаята пълноценно и Мидейката не работи постоянно за това [emoji846]
Ем щом е така немаш грижи![]()
На моя TSWF който пристигна днес компероса е Rechi 39W27MX някой, ако изнамери инфо за компресора.Други надписи са dc 90-360v 30-120Hz note: k85a-ds
Дано компресорите не са им като моторите за вътрешните....
Здравейте и аз днес взех една цепеница TSWF12 ! За сега ще седи в мазето. Взех го за 620лв с доставката. Купих го превантивно ,защото една Midea ми се стори ,че здава багажа,но като я свалих и измих с пароструйка,заработи като нова! Ще му дойде времето и на STAR LIGHT ....
Да не му изтече гаранцията.
Че те Мидейките са твърди копелета. Щом е заработил като нов.
Моля за вашето обективно мнение.Дали 12tswf ще се справи в много топъл хол 35 кв. Сега тази топла зима температурата не падна под 20гр. Най -ниската температура в този хол е била 18,5 гр. Благодаря.