Здравейте колега, какво нередно видяхте на снимките?
Здравейте колега, какво нередно видяхте на снимките?
изолацията е "гола" и още другото лято ще се разпадне ( липсва ПВЦ лентата която се слага отгоре ) ; кабела е ЦВТ - нежелателно ( но пък е по евтин ,най вероятно трижилен вместо четирижилен както е по спецификация но то заземлението най много да спаси човешки живот инак е ненужно ) .. тръбата за конденза не е укрепена и подведена добре също
От тук 5 лв. от там 3 лв....... , сигурно събират за вакуум помпа .
Здравейте, аз също се интерувам от мнения за ACT-12UWF. Мисля да го сложа на село, където ще се ползва само събота и неделя за отопление на хол около 30 кв.м. Като цало притесненето ми е как ще се държи на минусиви температури и главно ще се пуска през нощта. Благодаря.
Имам го, но в 12 кв. Вчера в къщата беше 6гр. Включих го на 24 гр работи 4 часа. Мисля, че за 30кв си вземи 18ка. Колкото и да е 12 ка, поорязани са. Иначе си работи стопли стаята.
Благодаря ти, да 18 ще е по-добре, но в къщата има и локално парно, което е ОК за първият етаж. Но във въпросния хол, който е на втория етаж, парното не може да смогне.
Зависи колко точно не смогва парното да го затопли? Ако достига поне едни 20гр,а климатика само ще помага. Според мен ще е достатъчен.
Но не даваш много информация и само гадаем. Изолации,дограми?
Дограмата е двоен пакет PVC, няма изолация. Температурата не съм я мерил, но предполагам, че достига 20 градуса.
А къде ги гледате тези 18-ки на стар лайт, на мен ми излизат само 9 и 12
Този пост е редактиран от inches9; 02-01-22 в 17:33.
За UWF, не знам дали е има, но на TSWF е има и работи доста добре. Вчера беше сравнително топло времето в Пловдив и реших да я пробвам. Резултата беше очудващо добър. Рекламират, че я има и на EAWF, но за момента не се е налагало да я ползвам, понеже тази зима е включван само 2 пъти а и в кухнята няма толкова прах колкото в детската.
Имаш, но трябва да ти е изключен климатика, тогава се появява като evaporator. Като е включен не е активна тази опция.