Верно външната е 14гр, ама вече прекаляват с тия минимуми [emoji3]![]()
Верно външната е 14гр, ама вече прекаляват с тия минимуми [emoji3]![]()
Задание 23гр,вентилатор ауто
с падането на температурите как се изменя минимума ?
Над 10гр-120 вата;от 10 до 5гр-180 вата;от 5гр надолу -260 вата. Нещо такова е към момента.
За кой модел са тези минимуми, Неми става ясно
Важното е да се спами,не да се върне 5-6 поста назад. Климатика е 12wifi
Здравейте имам климатик Star-Light ACT-12TSWF,появиха се първите проблеми,първо се счупиха щипките на предния капак ,но сега започнаха да се чупят и други пласмаси без причина,към кого да се обърна към емаг или пан сервиз?
- - - - - - - - - -
малко снимки зада стане по нагледно какво имам предвид
Този пост е редактиран от troy8811; 19-11-23 в 17:27.
Стоян Колев ти ли си????
Деяне, това нещо бая бой е изяло!
Я ги строй у вас всичките до стената и да си признаят кой е играл волейбол в стаята.
Здравейте не не бит ли удрян ,няма от кой
лично при мен се счупиха някой от крачетата които държат филтрите и щипките за предния капак и пласмасата ми се видя изключително слаба , а долната част как се е счупила идея нямам имам понятие от пласмаси правя брони
за това питам дали има някой с подобни проблеми или мояа бройка е дефекна ?!
Следя темата от чисто любопитство,не че съм се засилил да си купувам още един климатик и по-назад видях снимки на разколачено външно тяло и доколкото виждам са си с капилярка,не с еТРВ.Интересно ми е някой знаещ ,дали може да обясни на какво се дължи тая ефективност при ниски температури (под -5)?.Нали точно ТРВ-то поддържа изпарителя максимално пълен т.е ефективен.Точно това,което капилярката не може да прави при всякакви условия.Или пък компенсират с по-високи обороти на компресора ,респ. по-голям дебит през капилярката и по-пълен изпарител?