Явно е при твоя. При моя не се наблюдаваха такива припуквания.
Явно е при твоя. При моя не се наблюдаваха такива припуквания.
И ако е крива, какво да направя?Видимо мисля, че не е.
Ако стената е леко крива, монтажната планка ляга по нея и климатика стои под напрежение.Не трябва да има фуги между тялото и стената отвсякъде.
Не е идеално права, но навсякъде са така. В интерес на истината и другите припукват, но почти незабележимо.Здраве да е, за кухнята не е от особено значение.
Кривината на стената не оказва влияние на пукането. Писал съм какви са причините и как се процедира. Другият вариант е да се извика майстор, за да го оправи. Не монтажник.
Додо има предвид майстор шпакловчик ,вие за какъв майстор си помислихте
Точно такъв е минавал. Преди него беше наистина криво. Ясно, след зимата ще реша дали си заслужава да се минава пак.
Благодаря.
Имам един климатик (25zs-s) дето на вътрешното тяло от дясната страна една огъната тръба опира в пластмасовия капак и го напъва, даже щипката се щраква трудно. И си седи като гърбица. Пука та знаели се. Сега дали е от тази тръба или от друго не знам. Та не си мислете че всички вътрешни тела са абсолютно еднакви и са 6.
Планката позволява да хлобча тялото около сантиметър, та според мене "кривата стена" едва ли е виновна за всичко.
Да се придържаме към темата. Празните приказки в другата тема за цепеници
Star-Light ACT09WIFI
Вътрешното малко лекичко ми се вижда, иначе външното е добре на килца за 9-ка. Да му боднеш един ватметър да видим как се държи с минимумите.
добре изглежда машинката .. махай тая мрежичка отзад ,ще ти трупа лед зимата