Страница 146 от 147 ПърваПърва ... 96136144145146147 ПоследноПоследно
Резултати от 2,176 до 2,190 от общо 2193
Like Tree869Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Ами днес най-ниската е била -9,5гр, слабичко .В момента е -6,утре сутрин най-вероятно ще има двуцифрен минус. Назад в темата имам пост на -15гр,това му е най-ниската на която е работил.При тези температури(-15гр) минимума му е около 680вата,поддържа си заданието без дефрости ако не са по нужда.

2.  

3. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

То този минимум си е чист номинал.
    Сега ме е яд че не взех още един да сменя единият кариер.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

12 wi fi мести ли клапата като прави дефрост, защото бях на гости и имаха ариели, но ми се струва подобен и дистанционното е същото. Несъм го видял да мести клапа, а беше и -10
    Този пост е редактиран от mystikalrs; 23-02-25 в 09:57.

5. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

С Ариелито мисля,че са едно към едно. WIFI мести клапата при дефрост.

При нас тази вечер пак -9гр,вече другата зима повече .В полунощ външната беше -7гр, задание по ДУ 24гр,станцията стои в преходната стая.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

А сух студ ли е при вас сега, дефрости имали празни

7. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Преди малко го хванах пак -1гр е сух студ. Поне моя 12wifi си го има зададен празния дефрост софтуерно. Обръща за няма и минута на дефрост,разбира че е безмислен и го спира.Доста често и не мога да го хвана дори и да съм в стаята-доста е тих.Като целия процес трае 3-4 мин до духването на топло. Жена ми спа няколко вечери в детската под него и я питах дали е усещала студен полъх,отговора бе не. Но то за толко кратко време няма и как да се усети,то буквално няма време да охлади вътрешния топлообменник. Когато са по нужда траят 7-8мин тогва вече се усеща лек полъх.
    В детската където работи,сега в студените дни е нон стоп на 24гр,като поддържа малко над 25гр.Стаята е северна 17кв,единствената без изолация на тавана и дограмата е най-слабо ефективната спрямо в другите стаи. Вечер работи на затворена врата докато се спи,в часовете в които не се спи всички врати са отворени и с TSWF отопляват общо 70кв площ,като дори в кухнята която се пада най-далеч поддържат 22гр.
    Този пост е редактиран от HiDefinition; 23-02-25 в 12:44.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2022

Снощи наблюдавах другата цепеница Inventor-Profesional който е на базата на Мидея външно 27.5кг който бачка във механата 20кв настроен на 24 градуса външната беше -8 градуса,няма офф като гледам и дефрости липсват слиза доста ниско при тези температури и се развъртал до към 900w
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Alexi одобрява това.

10. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Тия Inventor-и като има гледам цените с 26-7кг външно са 1600лв +,няма общо с цепениците по 500лв. От скоро имам малки наблюдения над подов Hisence 12-ка с външно 35кг,струващ 1800лв. Две клапи на вътрешното,като с едни пинчета може да си го настройваш от където искаш да ти духа. Топли здраво,минимума ми се струва че е височък,не можах да му закача смарт контакт,тъй като рутера там нямаше настроена 2.4 мрежа. Поддържа си точно заданието,дефроста е сравнително тих и е по нужда.

п.п.Но да не цапаме темата с други модели тази си е само "Звездите"
    Boooom одобрява това.

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2022

Купувах го преди 3 години от Емаг за 720лв със 5 години гаранция и баш цепеница си беше тогава но никога не го бях следял как работи,от няколко дена във студовете е със смарт контакт да го наблюдавам и доста интересни ми се виждат графиките не кове права линия като TSWF а пада ниско и вдига по високо работи различно и дефроста му е незабележим ще става за спалня,като го гледам няма и контролни дефрости а само по нужда!
    HiDefinition одобрява това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2013

Здравейте. В момента има Star-Light ACT-12WIFI, 12000 BTU, WiFi контрол Бял на 470 лв. Някой има ли впечатления за този модел

13. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Имаме доста впечатления,но не може да ги пишем на всяка страница . Ако върнеш 2-3 назад ще ги прочетеш. А може и да споделиш къде искаш да го монтираш,в какви условия ще работи,че да те насочим по правилно.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2013

До колкото видях най добре е tswf. Помещението е 10 кв и не се търси комфорт. Знам, че 12-ката ще е големичък но се търси най бюджетния. На метро гледам, че има 9-ка Ariston, но за нея не откривам информация. Ще се използва за отопление и охлаждане.

16. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

За 10кв и с условието за най-ниска цена,няма какво да го умуваш взимаш Star-Light ACT-12WIFI
    HRS9 одобрява това.

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

Имам 18-Wifi и 12-ЕАWF. Когато са в OFF режим и двата въртят турбината на вътрешното тяло бавно. Това е нормално. Въпроса ми че при 18 -та не се чува нищо, а при 12-та се чува едно жужене около двигателя с честота около 50 херца. Това предполагам е от двигателя в следствие ниската честота подавана от калпав драйвер с много импулси, но дали при вашите 12-ки се чува? При 18-та е тихо. Не ми се занимава да сложа осцилоскопа да видя, ама може и да го направя. Пък не го знам драйвера може да е в мотора.
    Този пост е редактиран от sathv; 28-02-25 в 17:03.

18. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

може и от лагерите да е ... има такива дето фабрично си шумят

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе