Страница 160 от 161 ПърваПърва ... 110150158159160161 ПоследноПоследно
Резултати от 2,386 до 2,400 от общо 2401
Like Tree945Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Не знам кой каво е очквал но TCL не предлага климатици вече с така нареченито старо тяло . Вместо него има вече 3 серии с функция нежен бриз , с едно от тях са си окомлектовали tswf , няма измами . В сайта всички tswf са с новите тела GENTLECOOL на TCL .
    slimini одобрява това.

2.  

3. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Ако се върнете по-назад в темата, ще видите, че ЕМАГ вече не продадат TSWF,(във вариант ребрандиране TCL T-Smart, който е само 12ка) а продават TSWF(новият вариант, който е ребрандиране TCL T-Pro в три варианта 9, 12 и 18)

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2017

Привет, единственото хубаво нещо от към шум при стенната Перфера е, че не мести клапи. Дори и на тих режим на "борчето" е шумна. Подовата на тих е много добре и горе долу 1ва степен . Позвам и стенни ME LN и едно втора SANYO и двата са много по тихи на нощен от стенната Перфера.

5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

diko1980, мнението Ви не в точната тема....

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2017

Извинявам се за спама, но беше в реплика към поста на колегата HRS9

7. Novice
    Тук е от
    Oct 2025

Цитат Първоначално публикувано от splendor Виж публикацията
    Ако се върнете по-назад в темата, ще видите, че ЕМАГ вече не продадат TSWF,(във вариант ребрандиране TCL T-Smart, който е само 12ка) а продават TSWF(новият вариант, който е ребрандиране TCL T-Pro в три варианта 9, 12 и 18)
    Колега, след всички сменки заменки и т.н кое остана което да става. В момента Питанка към вас и който друг желае да отговори и да помогне. Търсим 2 климатика или 4(това е 1вата питанка) четири 12ки или две 18ки, става въпрос за етаж 1 - 35квадрата кухня + 15тина спалня и етаж 2 са три стаи с директен прав преход и можем да сложим един да духа от едната та чак до другата , на 1вия етаж прехода също е прав директен и на 2та етажа можем да сложим две 12ки да духат от ляво на дясно и от дясно на ляво(имам предвид един срещу друг от край до край) или една 18ка само. Става въпрос за старичка къща в Разградско, минус 10 е рядкост от там надолу още по рядко и не стоим на много топло, обикновено 22-23 ни е нормална температура с дълги дрехи и не сме от хората които обичат зимата по къси гащи вкъщи. Не мисля, че има изолации, но в момента на 1вия етаж навън като падне до 5С вътре е 15С-16С, на горния етаж е по добре но още ремонтираме това онова и не съм мерил, но на 2рия със сиг е по топло. Като цяло не стоим на много топло зимата 21-22С с дълги дрехи обикновено ни е по комфортно и спим на 16-17-18С добре завити. Споделям ако е от значение.

ACT-12EAWF е момента излиза 488лв (508 с 20лв доставка)
    ACT-12WIFI е 433лв(453лв с 20лв доставка)
    18ките не са намалени до колкото видях, но ако трябва ще поизчакаме ако много повече си заслужава по една 18ка TSWF примерно в момента е на 1300 да я поизчакаме да падне на 1000-1100 може би.

П.П. Видях, че има Daewoo разни 18ки с намалението излизат към 1000лв (DAC-18PROW) не знам дали са хубави има и 12ки същите излизат 685лв с доставката.

Ще съм много благодарен, който може и знае да помага, че сегашнте оферите са по 20-30% надолу на 12ките и после нз кога и какво ще има като намаление.

П.П. №2 чак сега ми бе одобрен поста тук та в Понделник все още ги има намаленията, тъй като мислих, че ще свършат намаленията снощи(неделя) поръчах две 12WIFI и един 12EAWF да ги тестваме, решихме четири 12ки да са казаха ни че така ще е по добре, за 4тия още не сме решили, може би ще пробваме първо тези и 4тия или един от тези 2та модела или нещо от по скъпите - предлагат ни Kaisai eco KEX-12KTKI/ KEX-12KTKO за 1000лв, но не знам дали си заслужава - от това което гледах и четох тук няма да има голяма разлика с тези Star-Light май. Някой ако има наблюдения да сподели. Чудя се дали да поръчам 4ти старлайт и да запалим по 1 свещ с молба всичко да е наред поне не са супер много пари да се рискуват
    Този пост е редактиран от awesomeLife; 27-10-25 в 12:43.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

WIFI-то няма хоризонтална регулация на клапите и още нещо четено тук в темата - EAWF има две тръби повече на охладителя на външното тяло. EAWF е по-добрия избор, Взимай смело Старлайтите, че то и Кайсай да вземеш, пак трябва да палиш свещ да изкара.
    HiDefinition одобрява това.

10. Novice
    Тук е от
    Oct 2025

Благодаря! Ще се пробвам да откажа 2рия 12WIFI, остават от 2та по един да ги видим как работят първо и после да поръчаме още 2 от който ни хареса повече и без това няма студове още, иначе аз също поизчетох доста тук, но след 4-5 часа четене не помня за кой модел точно какво пишеше само знам, че като цяло вършат работа тези климатици и се надявам да си изкарат поне гаранцията, което ме навежда на друга питанка ако ги монтира друга оторизирана фирма какви документи ни трябват за да важи гаранцията и нещо друго като профилактика напред във времето нужно ли ще е за да не ни отпадна гаранцията?

11. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Само протокол за монтажа трябва, профилактика не, а пък после кое как ще се случва по гаранция - божа работа, ама тук съм чел, че няма грижи с гаранцията. WIFI-то не е зле - изчел съм цялата тема тук, но EAWF си е по-добрата машина и за 50-тина лева разлика бих избрал него и всъщност съм с два такива, а от около месец и трети сложихме при мои близки.Монтажника ми е познат, но работи с Пан, които са официалния сервиз на Старлайт - идва, монтира, звъни им в офиса, връщат му един протокол за монтаж на Вайбъра и това е. Но съм в София.

12. Novice
    Тук е от
    Oct 2025

Цитат Първоначално публикувано от slimini Виж публикацията
    Само протокол за монтажа трябва, профилактика не, а пък после кое как ще се случва по гаранция - божа работа, ама тук съм чел, че няма грижи с гаранцията. WIFI-то не е зле - изчел съм цялата тема тук, но EAWF си е по-добрата машина и за 50-тина лева разлика бих избрал него и всъщност съм с два такива, а от около месец и трети сложихме при мои близки.Монтажника ми е познат, но работи с Пан, които са официалния сервиз на Старлайт - идва, монтира, звъни им в офиса, връщат му един протокол за монтаж на Вайбъра и това е. Но съм в София.
    Ясно, благодаря много за инфото, генерирали са товарителница автоматично сутринта и сега е голяма майна да откажа 2рата поръчка, защото са ги пуснали със Sameday, а връзка с тях е на практика невъзможна докато не ти се обадят те по телефона, а реално няма да ги получавам лично аз, защото не съм в града и ще има мъки малко, но ще видим какво ще стане. В краен случай ще сложим два 12WIFI и два EAWF те така или иначе 2 от климатиците са да си вържем гащите за големите студове, които вече са голяма рядкост последните 5-6г сякаш и се филмираме излишно май, но ще видим.

Друго, което се сетих има ли някъде инфо до какви минимални температури работят -10 -15? Вие примерно имате ли наблюдения на -15 -20 как се държат?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Взимайте си всичко поръчано и не се притеснявайте. Достатъчно добри отзиви има и от WIFI-то. Не съм си правил труда да следя подробно как работят, но миналата дори и в тежките условия си бачкаха, а не съм ги следил обстойно като консумация точно в студовете, защото вече бях изчел отзивите за тях и бях спокоен, но в големите мъгли и студове си топлеха, настроени на 21-22 градуса, че не обичаме много да ни е жега и сметките за ток си бяха в границите на нормалното. Не зная дали при схемата 2 на 2 да сложите в по-малко капризните помещения двата WIFI, заради това, че поне на теория са една идея по-рехави, или по братски да комбинирате един EAWF и един WIFI, но ще трябва да изчетете цялата тема, за да може сам да вземете решение. По принцип в ЕМАГ мисля може да се връща един артикул от два поръчани по спомени, но чак след получаване, а сега варианта е да откажете поръчката и да пуснете нова, ако все още има опция за отказване
    Този пост е редактиран от slimini; Вчера в 12:25.

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Oct 2025

Цитат Първоначално публикувано от slimini Виж публикацията
    Взимайте си всичко поръчано и не се притеснявайте. Достатъчно добри отзиви има и от WIFI-то. Не съм си правил труда да следя подробно как работят, но миналата дори и в тежките условия си бачкаха, а не съм ги следил обстойно като консумация точно в студовете, защото вече бях изчел отзивите за тях и бях спокоен, но в големите мъгли и студове си топлеха, настроени на 21-22 градуса, че не обичаме много да ни е жега и сметките за ток си бяха в границите на нормалното. Не зная дали при схемата 2 на 2 да сложите в по-капризните помещения двата WIFI, заради това, че поне на теория са една идея по-рехави, или по братски да комбинирате един EAWF и един WIFI, но ще трябва да изчетете цялата тема, за да може сам да вземете решение. По принцип в ЕМАГ мисля може да се връща един артикул от два поръчани по спомени, но чак след получаване, а сега варианта е да откажете поръчката и да пуснете нова, ако все още има опция за отказване
    На същия принцип сме не обичаме да стоим на топло, така че предполагам ще са окей нещата. То реално 3тия и 4тия климатик са да си вържем гащите и да не работят 2 климатика на макс ами 4 климатика да поддържат температура до колкото разбрах и от към шум и от към ефективност и от към разход четири 12ки ще са по добре от две 12ки или две 18ки - дано правилно да са ме ориентирали, но и другото което е ако един дефектира нещо няма да останем без поне един ще има там на етаж да ни бута докато се отремонтира/замени друг и така смятам, че правилно се ориентирахме относно това.

За поръчките - то не можеше да се направи 1 поръчка с 2 едни и същи модела(никой не знае защо и затова и се издразних, че ми набиха 2 пъти по 20лв доставка за едно и също нещо в една и съща посока... питах и на чата и с оператор се свързах и никой нищо и сега имам 1 поръчка с 1x 12Wifi и 1x EAWF и другата поръчка(която исках да откажа) е само 12WIFI с една крушка за 2лв да им влезе кода за electro weekend, че нали все 2ри артикул трябва да има, че да ти зачете кода... както и да е - та ще си вземем всичко ако се налага пък ще видим само 4тия какъв да е по нататък, беше планиран тоя KAISAI уж да имаме един хубав, но сякаш е тото шанс и той да е хубав, така че 1000лв ще пасуваме по скоро, че излиза двойно и дори са без Wi-Fi(доплаща се 140лв за Wi-Fi :D)... а това с хоризонталното регулиране на 12WIFI не е голяма драма сякаш, в краен случай ще сложим някой дефлектор ако се наложи.

16. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

В къща на първия етаж - по-мощните машини. Втория се топли по-лесно.

17. Novice
    Тук е от
    Oct 2025

Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията
    В къща на първия етаж - по-мощните машини. Втория се топли по-лесно.
    да, на 1вия ще са две 12ки със сигигурност, а горе май ще е по добре 12ка и 9ка

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Това с поръчките само на един артикул са се усетили, щото на времето взех три климатика с една поръчка с транспорт за 20 лв. и все пак са обемисти и тежат , а куриерите не са на промоция.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе