Страница 8 от 12 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 166
Like Tree18Одобрявам

Ariston Kyris Net 35

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Отговор: Ariston Kyris Net 35

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2011

И аз мисля че е грешка,но собственика като го монтира ще го сравни с Панасоника си и ще каже.То Фрама,както се развърта до половината кв ,има 720 кубика дебит и то реален,направо ще ме отвее.

4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

клипа даже не искам да го коментирам .. кой кога е дефроствал последно ,в какво помещение работи ,на каква настройка .. като сухи данни Дайкина е доста по слабичък без да се сърдят собствениците му просто няма максимална мощност .. Дайкин забравиха как се правят климатици ,имаха седмици дето се развъртат до 6-7 кВ преди 20г

5. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Ще кажа как духа, аз лично мисля, че дебитите не са реални, защото не виждам реална разлика във вътрешните тела и като шум м/у 12 и 18 говорим за макс шум, а такава разлика в дебита е странна, освен това там дават 4 стойности за шум и 3 стойности за дебит. Не мисля да сравнявам с Панасоника, все пак не са в един клас и парите са им много различни, ако не дава толкова малки бъгове, колкото дава Панасоника, ще е топ, а и все пак ще го подпомага. По-скоро ще го сравня с Хитачитата дето сложих там, че първите ми впечатления от тях, сравнени с МХИ, не са добри. Относно перферата, нейната цена за бр е колкото струват тия двата.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

В този клип мисля че говори за Дайкина, че се намира в 60м2 и при -10гр вече не смогва. И бил по-доволен от Панасоник NZ35VKE, който изглежда е с нещо по-така във външното тяло, защото запазва много добре мощността под 0гр.
    А за Мидеята някъде май пишеше, че вътрешното е с 4 реда, което също може да намали дебита.

7. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Значи моя Панасоник от към чиста отоплителна мощ, е животно. Помещението е 73-74м2, навес с 3 външни стени само с дограма, 2 от стените по късата част са с плъзгаща ал. дограма, дългата с неотваряема. Помещението в високо 3.5м във високата и 2.5м в ниската част, тавана е изолиран с 15см стъклена вата с фолио. Дори при -15 не е замръзвал, дори при такива Т, успява да прави 18-19гр в далечната част, а помещението е близо 13м дълго. От към отопление Панасоника е уникален, има си други малки бъгове, които дразнят, а в района няма подходящи техници за подобна техника.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Твоят Панасоник на пръв поглед ми се видя със сравнително леко външно тяло за такъв капацитет - 43кг, но сигурно компенсира с як компресор и вътрешно тяло. За този модел не знам, но марката има и по-специални компресори за студен климат.

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

той Панасоника няма да замръзва щото под -10 размразява на всеки 50 мин ,но и животно на отопление не бих го нарекъл .. средна работа ще е ,навремето ако си бил взел Нокрия примерно ,нямаше да има нужда да и се помага

11. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Алекси да не оспамваме темата, но ако навремето бях на сегашния ми акъл, щях да взема 2 40-ки 200V и да ги сложа една с/у друга Относно дефроста, не го следя, само знам, че никога не спира да духа, дали подгрява при дефрост или само върти въздуха не знам. А иначе като си отвън и прави дефрост е все едно излита самолет или поне аз предполагам, че това се случва в такъв режим, а стената на която е монтиран, вибрира цялата. Както и да е, ще видим Аристона, какво прави и дали прави

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

За на колегата не знам как запазва мощността, но тези Нордик изпълнения с по 10кг вътрешно тяло, като съм им гледал тестовете, малко климатици могат да им се опрат при ниски температури.
    Значи ако Хитачи не ги бива, да не гледаме към Hisense изпълненията

13. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Casal 9-ката, на 3-та степен ми идва шумна, да сравнявам я с 20zs-w, но той е чувствително по-тих, особено при турбина от 2-ра степен нагоре. Иначе бих определил 2-ра МХИ 1-ва Хитачи, 3-та МХИ 2-ра Хитачи, ест всичко е субективно на база моето усещане. Външните също като че ги усетих малко по-шумни, но нека дойде зимата за повече подробности.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Това Airhome 600 ли каза - те са с вътрешно тяло под 9кг и сигурно затова са по-шумни

16. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Да 600, 8,6кг, МХИ 9,5, а според сервизните трябва да имат идентични показатели на 1-ва и 2-ра. Също втория път като го пусках, чух клокочене на фреон, а тръбния път е над 3м там, но в последствие за около 12-13ч не се повтори шума, но не е и правил дефрост т беше над 7-8 гр. Ще пиша след зимата в темата за AH600. Всичките са вакуумирани, тр път >=3м и защита Соно, захранени към външните тела, идеално нивелирани до мм.
    Този пост е редактиран от eddy; 19-08-26 в 09:10.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

И тия шумове са малко относителна работа, защото може да са на различни честоти и така да се възприемат различно от хората.

18. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

отделно шума трябва да се гледа и на какъв дебит е .. моя Хитак на първа степен е напълно безшумен но крета на 150 вата ,в стаята студено топли себе си .. аз го държа предимно на 3та ръчна да обръща добре въздуха тогава идва и най икономичен но той е и в по големичко помещение 26-7 квадрата

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 12 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Проблем с Ariston B450L
    От hristo17 във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 11-01-15, 21:12
  2. Проблем с хладилник Ariston
    От Стани във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 0
    Последно: 31-07-13, 20:12
  3. Амортисьор за Ariston AVLX 88
    От Lucky Luciano във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Последно: 30-09-10, 13:29
  4. Ariston Aqualtis
    От sunshine0 във форум Друга битова техника
    Отговори: 8
    Последно: 27-01-10, 22:19
  5. ariston al88x
    От stel69 във форум Бяла техника
    Последно: 26-05-09, 21:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе