За ThermProtect чуденката ми е дали покритието ще е достатъчно за да не се получи зверско прегряване, ако няма консумация да кажем седмица може повече. Случая е следния.
Бащата на жена ми на няколко пъти в близките 5-8 години го разубеждавам, че за него не му е нужна соларна инсталация, защото живее сам и отсъства редовно (шофьор на тир). Той обаче постоянно напира, че искал и на мен вече ми писна да го разубеждавам. Та по тоя повод разпитвам за ThermProtect и дали да не го насоча към Висман.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 53Одобрявам
53Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Първоначално публикувано от Rakeem
 Първоначално публикувано от Rakeem 
 . Имаме зима, имали сме температури -15 и -20 и със сигурност пак ще имаме! Какво правим с този бойлер и тези водопроводни тръби при -15*С?
. Имаме зима, имали сме температури -15 и -20 и със сигурност пак ще имаме! Какво правим с този бойлер и тези водопроводни тръби при -15*С? . Твоята система какъв тип е - отворена, затворена, вакуумни тръби или плосък колектор? Ако са тръби - какъв вид са/
. Твоята система какъв тип е - отворена, затворена, вакуумни тръби или плосък колектор? Ако са тръби - какъв вид са/