<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А иначе 16 часа са много малко и много много
Странични ефекти - 2-3 килограма съм качил и един чувал семки съм изял. (От "ПАПАС олива" ме поканиха за рекламно лице - много качествено рафинирам.......)</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами да съгласен съм че са много малко, но ще ви държа в течение и когато станат 3 дни сте се обадия пак :-). За качването на килограми ниямам никакъв шанс - почнал съм ремон в къщи и харча енергия като за световно. Междо другото, не разчитам само на волята си. И аз съм си взел "Табекс", но ми се вижда много ударна началната схема, та малко я промених - вместо на 2 часа по 2 хапчета (макс 6 пъти) ползвам по две хпчета на 3 часа (макс 5 бр.).
Семки не ям. Но май ще се превърна в генерален спонсор на две фирми: Солети - Хрус Хрус и Зръчо на Зачо байо.
Относно цигарите не съм ги изхвърлил. Стоят на масата в хола и не ги докосвам. Не мисля, че ако ги изхвърля и скрия пепелниците това че помогне. Човек трябва да свква с новите неща. Така де, като ида в заведение не мога да кажа на приятелите си: Я си дръж цигарите в джоба. Според мен ако си решил, че няма да пушиш, си готов непушач. Има само една кратка преходна фаза. Но слава бого, че цигарите не са наркотици защото тогава би имало и абстиненция. А доколкото съм чувал това е ужасно! - болялите всички стави и т.н., докато при никитиновия "глад" е простичко, нищо не те боли - дреболия нали :-).
Аиде лека на всички. До след 3 дни.