Страница 4 от 6 ПърваПърва ... 23456 ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 84

Проблеми с очите ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Re: Проблеми с очите ?

Цитат Първоначално публикувано от MrMyr
    .....След час писане и работа на компютъра адски ми се вие свят, а снощи направо се подпирах по стените като станах......
    и при мен така става ...

особено ако вземем впредвид, че за час пред компютъра/сетком пресушавам бутилка карнобачка

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Познавам добър лекар , който с лазер коригира ириса и лещата - 300 лв за 10 мин.
    ефект обаче има.

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

играйте повече 3D екшъни. там има достатъчно въртене и мърдане на очите

5. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Имам 6 диска с видео лекции и ръководства на руски за подобряване на зрението. Лично аз не съм го гледал, въпреки, че имам нужда. Един приятел каза, че се е пооправил.
    Някой ако иска, мога да го дам да го шибне нейде на торент, че на мен ми е леко проблемно.

6. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

хех, на мен ми сълзяточите като седна сутрин на компютъра.. като се изпекат 5-10 минути и ми минава..Аз съм с CRT19 и лаптоп .. преди си мислех че е от домашния, че взе вече да си заминава, ама се оказва че и на лаптопа да седна пак си сълзя... нямам проблеми с виждането , но имам големи пробелми с фокусирането на големи разтояния.. мился да пробвам с гимнастиката на МиткоС..

//едит дай да ги видим тез дискове, или поне как се казват да ги търся по нета.

Мерси !

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

И аз съм любопитен за тези дискове! Това с очите май си е проблем на всички, дето си прекарваме работния ден пред компютрите. А с напредването на годините този проблем си става все по-сериозен.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Тези дискове да не са част от подготовката за снайперистите от Спецназ?
    Плюс тренировките на Митко и си готов да целиш топче за пинг-понг на 2 км

10. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

или да гледаш студентките от съседния блок как правят групов секс през сесията.... де да беше истина...
    таз сутрин отидох и си купих LCD Philips. 190cw махам огоромния телевизор от масата си .. сътига ми е пържил мозъка и очите

11. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Дисковете представляват 6 видео файла. Прегледах на вентилатор първия. Запис на лекция в зала, където някакво баче обяснява на останалите какво точно да правят. При мен са, след малко ще са копирани на подходящо място. Има ли някой, който да има права и желание да му дам линк да свали диска и да го качи на торент, защото трафикът ми не позволява да шерна цяло двд за повече народ?

12. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Познавам добър лекар , който с лазер коригира ириса и лещата - 300 лв за 10 мин.
    ефект обаче има.
    Може ли да дадеш повече подробности, защото се интересувам??? В кой град е лекарят, коригира ли късогледство, и ако да - още от първата процедура ли стават нещата, или трябва да се ходи няколко пъти??

13. Member Аватара на XIIID
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    Burgas, Bulgaria

аз пък познавам добър лекар, налива мозък, удължава крака на блондинки и работи в мазето си.
    Bluefish НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙ! в началото на 90-те се прочу този вид операции, след което (защо ли) заглъхнаха без следа. дори и в къде-къде по-напреднали страни такова нещо се прилага само в тесен диапазон случаи... за нисък диоптър от порядъка на 2, доколкото разбрах. жена ми разказа случай за момче, оперирано в киниката във Варна, което наистина се оправя - и на другия ден губи зрение.
    Във всеки случай не се предоверявай и се разтърси по-отговорно за информация, а не като да ти препоръчат автотенекеджия.
    Аз лично съм на -2.5/3 диоптъра и посмъртно не лягам под ножа, пардон лазера...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от XIIID
    аз пък познавам добър лекар, налива мозък, удължава крака на блондинки и работи в мазето си.
    Bluefish НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙ! в началото на 90-те се прочу този вид операции, след което (защо ли) заглъхнаха без следа. дори и в къде-къде по-напреднали страни такова нещо се прилага само в тесен диапазон случаи... за нисък диоптър от порядъка на 2, доколкото разбрах. жена ми разказа случай за момче, оперирано в киниката във Варна, което наистина се оправя - и на другия ден губи зрение.
    Във всеки случай не се предоверявай и се разтърси по-отговорно за информация, а не като да ти препоръчат автотенекеджия.
    Аз лично съм на -2.5/3 диоптъра и посмъртно не лягам под ножа, пардон лазера...
    Зависи много от персоналният случай.
    Имам личен пример.
    На 01.05. 1996г дясното ми око стана по - младо с 11г от лявото след производствена травма . Нова роговица от / 30 г. момиче. Бог да и прости, дано да е в рая и да има всичко от което се нуждае в изобилие./
    За мъките няма споменавам. Но по-младото ми око вижда по-добре от оргиналното ляво.
    След 1,5години от операцията се претъркалвах по леденият улей м/у горна станция на кабинковият лифт на Броровец и междинна станция поради откачане на недобре закопчана ска по време на шускане .
    Като спокойна натура сега повече от 220-225км/ч не вдигам по магистрала защото ми се пречка все някой заплес.

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от Ghost
    В нормално състояние, човек си движи очите, когато чете или гледа монитор/ТВ, очите не се движат. Това явно им влияе отрицателно, а гимнастиката компенсира ефекта от обездвижването.
    хехе решението на този проблем е редовно четене на сетком и по-малко ползване на колецето

17. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

А какво ви е мнението за очилата за отпочиване на очите - тези непрозрачните с многото малки дупчици.

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

XIIID, иксимерният лазер изобщо не е отхвърлен - нито тук, нито където и да е по света. само дето на знам какъв е този доктор на Techno-то, защото цените са около $50 за преглед и $500 за същинската операция, на око. явно тоя за 300лв прави операцията с вилица, в коридора, на крак ....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 6 ПърваПърва ... 23456 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Лазерна корекция на очите
    От biro във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 36
    Последно: 18-01-14, 19:54
  2. Проблеми с Serious Sam
    От ves_es във форум ИГРИ
    Отговори: 9
    Последно: 01-12-08, 19:49
  3. AM2 проблеми ?
    От DragooNART във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 2
    Последно: 04-07-06, 09:36
  4. Проблеми с HDD
    От Big Bug във форум Общ - хардуер
    Отговори: 13
    Последно: 23-06-05, 13:05
  5. Не повярвах на очите си
    От zayo bayo във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 05-03-04, 15:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе