и при мен така става ...Първоначално публикувано от MrMyr
особено ако вземем впредвид, че за час пред компютъра/сетком пресушавам бутилка карнобачка
и при мен така става ...Първоначално публикувано от MrMyr
особено ако вземем впредвид, че за час пред компютъра/сетком пресушавам бутилка карнобачка
Познавам добър лекар , който с лазер коригира ириса и лещата - 300 лв за 10 мин.
ефект обаче има.
играйте повече 3D екшъни. там има достатъчно въртене и мърдане на очите
Имам 6 диска с видео лекции и ръководства на руски за подобряване на зрението. Лично аз не съм го гледал, въпреки, че имам нужда. Един приятел каза, че се е пооправил.
Някой ако иска, мога да го дам да го шибне нейде на торент, че на мен ми е леко проблемно.
хех, на мен ми сълзяточите като седна сутрин на компютъра.. като се изпекат 5-10 минути и ми минава..Аз съм с CRT19 и лаптоп .. преди си мислех че е от домашния, че взе вече да си заминава, ама се оказва че и на лаптопа да седна пак си сълзя... нямам проблеми с виждането , но имам големи пробелми с фокусирането на големи разтояния.. мился да пробвам с гимнастиката на МиткоС..
//едит дай да ги видим тез дискове, или поне как се казват да ги търся по нета.
Мерси !
И аз съм любопитен за тези дискове! Това с очите май си е проблем на всички, дето си прекарваме работния ден пред компютрите. А с напредването на годините този проблем си става все по-сериозен.
Тези дискове да не са част от подготовката за снайперистите от Спецназ?
Плюс тренировките на Митко и си готов да целиш топче за пинг-понг на 2 км
или да гледаш студентките от съседния блок как правят групов секс през сесията.... де да беше истина...
таз сутрин отидох и си купих LCD Philips. 190cw махам огоромния телевизор от масата си .. сътига ми е пържил мозъка и очите
Дисковете представляват 6 видео файла. Прегледах на вентилатор първия. Запис на лекция в зала, където някакво баче обяснява на останалите какво точно да правят. При мен са, след малко ще са копирани на подходящо място. Има ли някой, който да има права и желание да му дам линк да свали диска и да го качи на торент, защото трафикът ми не позволява да шерна цяло двд за повече народ?
Може ли да дадеш повече подробности, защото се интересувам??? В кой град е лекарят, коригира ли късогледство, и ако да - още от първата процедура ли стават нещата, или трябва да се ходи няколко пъти??Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
аз пък познавам добър лекар, налива мозък, удължава крака на блондинки и работи в мазето си.
Bluefish НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙ! в началото на 90-те се прочу този вид операции, след което (защо ли) заглъхнаха без следа. дори и в къде-къде по-напреднали страни такова нещо се прилага само в тесен диапазон случаи... за нисък диоптър от порядъка на 2, доколкото разбрах. жена ми разказа случай за момче, оперирано в киниката във Варна, което наистина се оправя - и на другия ден губи зрение.
Във всеки случай не се предоверявай и се разтърси по-отговорно за информация, а не като да ти препоръчат автотенекеджия.
Аз лично съм на -2.5/3 диоптъра и посмъртно не лягам под ножа, пардон лазера...
Зависи много от персоналният случай.Първоначално публикувано от XIIID
Имам личен пример.
На 01.05. 1996г дясното ми око стана по - младо с 11г от лявото след производствена травма . Нова роговица от / 30 г. момиче. Бог да и прости, дано да е в рая и да има всичко от което се нуждае в изобилие./
За мъките няма споменавам. Но по-младото ми око вижда по-добре от оргиналното ляво.
След 1,5години от операцията се претъркалвах по леденият улей м/у горна станция на кабинковият лифт на Броровец и междинна станция поради откачане на недобре закопчана ска по време на шускане .
Като спокойна натура сега повече от 220-225км/ч не вдигам по магистрала защото ми се пречка все някой заплес.
хехе решението на този проблем е редовно четене на сетком и по-малко ползване на колецетоПървоначално публикувано от Ghost
А какво ви е мнението за очилата за отпочиване на очите - тези непрозрачните с многото малки дупчици.
XIIID, иксимерният лазер изобщо не е отхвърлен - нито тук, нито където и да е по света. само дето на знам какъв е този доктор на Techno-то, защото цените са около $50 за преглед и $500 за същинската операция, на око. явно тоя за 300лв прави операцията с вилица, в коридора, на крак ....