Страница 3 от 7 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 94

Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005
    Мнения
    25
    #31

    Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

    Цитат Първоначално публикувано от Slero
    ...защото византийците от GloBul май също не са много стока*
    Аз съм клиент на Глобул вече четири години и съм доволна... И мога да кажа, че определено са по-стока от МТел. Винаги са били лоялни спрямо мен. Никога не съм имала проблем, дори когато аз самата не съм била лоялна, примерно като просроча с доста срока за плащане на фактурата, или пък когато си надвиша кредитния си лимит. Пък и промоциите им не са много лоши, докато е ясно отдавна, че МТел с тия техните прИмоции само дразнят клиентите си *

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2003
    Мнения
    118
    #32

    Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

    Ау, ау, ау, такова адвокатстване на мтел не съм виждал....

    "Кефя се, че се вземат някакви мерки за да получа това за което плащам, като се ограничава натоварването за което не се плаща. Нямам нищо против безплатното говорене стига да не ми пречи да си върша работата." Malone

    "Някакви мерки"?!??! А не беше ли темата, че мтел правят путьовски номера-промяна на условията в движение? Като не искаш злоупотреби - не пускаш идиотски промоции. И толкоз. Чунким са на пазара отпреди месец и не знаят народната нагласа?! Също, на кой какво му пука какво, кога и колко говори другия?! А? мтел не могат да си направят сметката за натоварването? - Аз трябва ли да се чувствам виновен за това?

    Напълно си е прав IvO.

  4. Senior Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    3,779
    #33

    Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

    Вижте сега.
    Всеки има право да използва телефона си по предназначение.
    "Спешното" за един е "смешно" за другиго, както и обратното важи с пълна сила.
    Дори и да се говори в пълният капацитет на промоцията - после нито от компанията, предлагаща такива услуги, ще ти платят амортизацията на телефона, нито ще ти купуват хапчета против безсъние.
    Беше написано едно, рекламираше се едно, сега е на път нещата да се обърнат и то не заради хората, които съвестно са си дали парите за нова "SIM"-карта, а заради компанията, която не е съобразила последствията от една такава промоция.

    Това, което исках да кажа с всичките си постове дотук е, че хората [най-вероятно] ще останат излъгани за пореден път.
    За пореден път някой ще си напълни гушката с народни авоари, разчитайки на пословичното ни "махване с ръка" и примиреното ни "eби му майката...".

    Спирам да говоря по темата. Засега.
    Мисля, че бях достатъчно ясен за всичко. На който съм му мътен още, да дойде да ме разклати, аз ще кажа откъде...

  5. Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    270
    #34

    Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

    Цитат Първоначално публикувано от BerkStock
    Ама те за PRIMA-та договор ли искат вече да подписваш?
    Щото ако е така, т'ва е вече ебаси нахалството!
    Пообърках се имах впредвид условията :dock:

  6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,687
    #35

    Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

    Pa3KaTaH, не мисля, че разсъждаваш правилно. Най-малкото - търсиш причината за тоя... хмм... хаос, не където трябва.

    Ivo е съвсем прав да се ядосва - щом тъпаците от М-Тел пускат такава "промоция", те трябва да предвидят последствията, иначе въобще нямат ни най-малкото право да претендират, че са най-добрият, най-големият и най-не_знам_си_още_какъв оператор, защото зад тия понятия се крие нещо наистина значително и следователно пренебрегването на подобни дефекти като претоварване на мрежата и т.н. са абсолютно недопустими за компания от техния "ранг".
    Клиентът си плаща - иска услуга. Щом не я получава такава, каквато трябва да е, той определено има правото да се ядосва и да псува, че и да взима по-крути мерки... :knuppel2:

  7. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #36

    Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

    @Waffle Man
    Ти от Марс ли си или не четеш внимателно?!
    Кой и в какво те обвинява и кой на кого адвокатства?
    Разбира се, че е прав Ivo, всички сме съгласни, че MTel са некоректни към потребителите си.
    Но пък това не ми пречи да съм доволен, че принципно некоректния ми доставчик, поне се опитва да прави нещо срещу моите неприятности, които изпитвам заради неговото недоглеждане и недалновидност.

  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2003
    Мнения
    118
    #37

    Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

    Цитат Първоначално публикувано от Malone
    @Waffle Man
    ... да съм доволен, че принципно некоректния ми доставчик, поне се опитва да прави нещо срещу моите неприятности, които изпитвам заради неговото недоглеждане и недалновидност.
    Въпроса е КАК го прави, на това исках да акцентирам. Аз, като един представителен марсианец, не си решавам проблемите по такъв начин, мтелското е землянската ви класика "Хвани единия, удари другия". В крайна сметка с тия си изявления, макар и неволно, наливаш вода във воденицата на мтел.

  10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2005
    Мнения
    12
    #38

    Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

    Разкатан, не съм съгласен с теб

    Аз съм потребител който използва услугата Б-фрий и Фрий Прима парти. Когато пуснаха Б-фрий аз не си купих и убедих гаджето че не искам да си купувам, защото бяг 250% сигурен че няма да е "безплатно" но МНОГО МНОГО хора говореха и не им спираха картите, вътре все си казваше че има 5лв. Та реших и аз да си купя, обаче .... никъде не продаваха, без значение - намерих си. И след 2 (ДВА) дни прочетох тема - " глобул лъжат потребителите на б-фрий " обадих се на оператор, за да го питам "Добър ден, обаждам се от б-фрий, току що прочетох "ъпдейта" ви в саита. Какво правим сега ?" а той любезно ми обясни че това няма да е масово, защопто щяло да ги съдят, направо бях като потресен от мълния(дано не разбера как ще изглеждам ако наистина ме удари една). Та така се получи, оператора ми каза че нямапроблеми.... Е да ама след 15 дни (навъртял бях 11 часа = ~45min per day като 7/8 от времето изговорено е след 01:00 часа...) получих смс " от сега нататък разговорите са на 11ст/минута" Преглътннах го, но не мислех да ги съдя - нищо няма да стане и все пак ще ме извиняват глобул ама 14лв за 11 часа просто имат много здраве да ми е било безплатно.


    Сега за примата ...

    Купих си примичка. Говоря, наистина поговорих ~40 часа съм навъртял досега. За какво съм говорил, ми чичо разкатан (аз съм 12 клас и си ми чичо горе долу сигурно) представи си че имам много добър приятел на 300 километра от мен, и напоследък се виждаме само по нова година. Той сега е студент толкова много неща имахме да си кажем че си е ебала мишка ушото, няма да те занимавам с какво още съм и изговорил 40-те часа. Идеята е че не всички си ползват примата за да говорят на пук на останалите. знам какво е да не можеш да се свържеш. От 2 години съм на сметка и си плащам редовно по 50-тина лева и мислех че най-накрая някой ще ме зарадва. Много се отклоних извинявай - продължавам по същество.

    Първо, защо се нервиш на потребителите ? Какво са ти виновни ТЕ че ТИ не можеш да се обадиш ? Мен- тел какви са ? те са "Българският гсм оператор" , защо да е виновен 13 годишният ми брат че говори по 5 часа всеки ден - ми кога ще има 5 часа да си гука с неговата любима ? КОГА ? или те е яд че е влюбен ? Ми млад е говори му се, има още хляб да яде. Не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава мислех че като по-голям си го разбрал това ? Как може да казваш лоши неща за потребителите на "безплатната" услуга ? е че той не е ял 1 месец в голямото за да може да събере 15лв за картата - нормално да иска да говори, той я е платил ПРЕКАЛЕНО СКЪПО ! Но идеята ми не е да коментираме тези които говорят, нека се върна на теб

    Второ, КАК СМЕЕШ ДА КАЗВАШ на какви цени говориш ? Ми дай ми и на мен една такава карта, какво ще кажеш? Мисля че няма смисъл да се хвалиш като някой комплексар - " на мен не ми трябва фрий прима щото на мене и така си ми е фрий" МЕКО КАЗАНО СИ НАГЪЛ И БЕЗОЧЛИВ, но много меко меко. За да ти стане ясно има и хора които говорят на 55ст/ ,минута. Някак си майче не живееш в България.

    не ми се пише повече, такова нахалство от ваша страна че просто не ми се мисли, вие за какви се смятате ? какво като си спонсор на м-тел ? Бил си им спонсор, ми кфо се опакваш тук бе смешник ! как АЗ ще ти помогна за да се обадиш - оплачи се в м-тел ! Нали имат служебни линий, като си им спонсор не ги ли използваш ? Супер нахалство, ама супер, и безочие !

    Страшно много ме изнервихте с високомерието си. Не знам с какви пръсти и с какво достойство сте изписали редовете прочетени от мен

    Не съм казал че не ви вярвам, че не си спонсор на м-тел. Вместо да ми го казваш как не можеш да се обадиш отиваш в м-тел и им вдигаш скандал - "аз затова ли ви спонсорирам ?! За да видя автомобилна катастрофа, човек умира и да не мога да се обадя на лекар ?! За това ли ? " ми си тръгнал НА МЕН ДА МИ СЕ ОПАЛКВАШ че не можеш да звъннеш на любовницата си ! Ще ме извиняваш, но аз така разбрах думите ти

    Що ли си мисля че ще ме баннете и този пост ще бъде изтрит - да ви кажа често не ми дреме, попаднах тази тема от линк, останах изненадан че имам регистрация тук, бях забравил


    Всичките ми паднахте в очите - да плюете по младото население че се радва на толкова малкото в този труден и напрегнат живот Аз ли не съм добре с главният мозък, вие ли не сте, но просто .. вместо да застанете зад тях, да ги защитите вие им наскочихте като вълци :knuppel2: какво са виновни те че м-тел само говорят колко им е хубава мрежата - видяхме ги , не им е хубава мрежата - тя не се ползва просто.


    Не ми се пише повече....

    на никой за нищо не се извинявам, възможно е да съм прочел прочел нещо "по диагонал" това е било породено от предишни думи на някой участник, преди 15 минути бях толкова весел сега съм на другия полюс...

    извинявам се само за това че не спазвам много, много пунктуация и правопис, в момента не съм в състояние да си ппрочитам поста и да го коригирам ...

  11. Member
    Тук е от
    Jul 2004
    Мнения
    156
    #39

    Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

    Цитат Първоначално публикувано от IvO™

    Araiz, братко, какво безплатно сирене? Тая карта пари струва и пари съм дал за нея - не съм я получил безплатно, я!
    IvO™, това което имах в предвид е, че дори и да пише БЕЗПЛАТНО, то НЕ Е! Безплатните разговори от B-free струват 4,80 лв. на месец + ограничение в минутите, а при Мтел има к.ркапани в договора с потребителя и винаги могат да те резнат. Мисля, че ти най-вече можеш да се съгласиш с мен.

  12. Member
    Тук е от
    Apr 2001
    Мнения
    165
    #40

    Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

    @Cenarius - евала, най-накрая някой да им отговори на тези Бай Ганьовци. Ама то това си е българина - "не е важно аз съм да съм добре, а вуте да е зле".
    Как може някой да търси вината в друг потребител, вместо сериозно да критикува на майка Мтел. Много ясно, че ще говоря безплатно, когато имам възможност. След като 15 години ни съдират кожата със свръх скъпи разговори сега ще си носят последствията. Това е.

    Аз отивам да звънна на някой и ще си оставя телефона свързан ей така просто, без даже да говоря.
    Тез дето обичат да спонсорират Мтел да зповядат от 5 сутринта - линиите ще са свободни.
    Аре пийс.

  13. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #41

    Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

    Айде събраха се двама "интелектуалеца" на по 16 години и почнаха кавгите.

    MiSteR, това че на теб ти е добре ни най-малко не ме засяга.
    Проблема е, че твоето добре прави моето зле. Срещу това се възмущаваме.
    И най-важното, срещу твоето добре ти не плащаш нищо, а аз всеки месец трябва плащам най-малко таксата за моето зле.

    И не си виновен ти.
    Всъщност след последния ти пост ще си променя мнението.

    "Аз отивам да звънна на някой и ще си оставя телефона свързан ей така просто, без даже да говоря.
    Тез дето обичат да спонсорират Мтел да зповядат от 5 сутринта - линиите ще са свободни."


    Това е точно по бай Ганьовски, не нашите думи.
    И за съжаление, заради такива като тебе, по-умерените потребители на Free Prima Party най-вероятно ще бъдат ограничени по приоритет или по време.

    Нищо лично, но ако може давайте го малко по кротко двамата с Cenarius!

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Dec 2001
    Мнения
    855
    #42

    Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

    Malone, как си намерил точните думи и точния тон не знам - аз съм по-емоционален и чак такъв не мога да бъда

    Cenarius, да се запознаем ? На 21 съм, не съм ти чичко, но си бачкам и плащам сметката за ГСМ, защото работата ми(а и живота ми) не върви без него от 7 години насам(1вата към мобифоните,а60, но това друга тема )

    Cenarius и Иво, как бихте обяснили цитираното в горния пост ?

    пп
    бизнес+ важи и за физически лица, ако 36лв на месец ви се струват много - можете по всяко време без проблеми да си смените плана.

    MiSteR, ако си в някое село - говори си, но ако си в центъра на някой град и заради такива като тебе не можеш да се свържеш с някого за нещо наистина, ама наистина спешно - черпи се една бира от "комплексирания" чичко Разкатан.
    Поста ти изчерпа всичко по темата ми се струва,
    за мен най-коректно ще е от мтел да ви върнат по 5лв на всяка върната симка, като преди това се ги спрели.
    И имат право на това. Както е цитирано - оставили са си вратички, на който не му харесва тази идея - да си вземе студен душ и да си представи автобус, пълен с цигани, говорещи си един с друг по телефона, да си представи, както е цитирано по-горе, как супер нагли фирми са си накупили по 1000 симки и си ги ползват за работа, без нито един лев да дават на мтел, държавата,а от там и на всеки българин.
    Криво разбрана е тази промоция, MiSteR го доказа.

  16. Member
    Тук е от
    Feb 2001
    Мнения
    562
    #43

    Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

    Значи много пъти съм псувал мобилните оператори в България, ама сега почвам да си мисля, че не са те виновни. Ей богу пуснаха веднъж малко "аванта" и всички се юрнаха като невидели бе. Че аз като бях малък не съм се радвал толкова когато за първи път видях цветен телевизор.

    Извинявайте, но примерно хората с б-фрее, където имаш един безплатен номер и навърташ над 1000 минути на месец... еми тва какво е сега? Всеки божи ден по над 1 час с един човек, абе колкото и да съм бил влюбен толкова не съм говорил... или поне не всеки ден. Че то аз с приятели в чужбина не говоря по толкова бе! С предплатена карта си а си скъсваш задника да говориш! За мен това значи само едно - използване до дупка на "авантата" Хайде щом е безплатно да си скъсаме задника и по няколко часа на ден да говорим с един човек. За мен лично такива хора нямат право да се оплакват. То бива бива ама всичко това е безобразие.

    Или като братът на Cenarius. Значи събирал пари един месец да си купи примата и после арее, няма спиране!. След 9 вечерта, ама ще говори цяла нощ на аванта все едно от това му зависи живота и му е за последно. Няма да спи но 5 часа разговор не му мърдат! Как пък най-бедните хора (защото все пак хората с пари не си взимат предплатени карти) се нахвърлят все едно не са яли 1 месец и могат цял ден и цяла нощ да говорят?! Направо сме като аборигени некви. То разбирам да се кефиш първия ден, да се кефиш втория, аре една седмица да звъниш, ама то мина месец и явно тенденцията не отминава. За да почнат да се въвеждат ограничения, явно практиката и при двата оператора е масова! Никога не биха го направили ако са само единични случаи, но явно поне 70-80% от хората с такива карти ги използват на максимум.

    Ей никога не съм мислил, че ще защитавам Мтел или пък Глобул. Те не са прави в случая, но напълно ги разбирам, защото отношението на потребители си е чиста свинщина. Сега и започвам да разбирам защо цените на разговорите ни са толкова високи и защо такива промоцийки доста трудно ще издържат.

  17. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2002
    Мнения
    28
    #44

    Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

    Страшно съм разочарован... Първо Глобул сега и Мтел ...

    Спомнете си времето когато ползвахме интернет през телефонната мрежа и не можехме да се свържем ,а сме платили за 60 часа нет + вечер от 22:00 до 02:00 неограничено ползване на интернет.Постоянно заето след 22:00,е то е ясно всеки иска да ползва нета ,един да прати важно писмо , друг да побъбри по IRC. Естественно всички щяха да са ядосани ,ако в последствие им ограничат "безплатното" ползване след 22:00 до 02:00, а при положение,че са си платили с мисълта да го използват пълноценно това "безплатно" интернет време. В момента проблема е почти същия.

    Купих си телефон от Мтел взех и карта с преплатени минути (не знаех за промоцията), служителят ми я даде и ми каза,че е нова промоция с безплатни разговори след 21:00. Естествено бях радостен ,че ще си бъбря "безплатно" след 21:00 и си е моя работа празни приказви с любовницата ли ще говоря или ще коментирам някой филм с колега . Аз съм платил тази карта ,тя не е безплатна ! Аз не съм виновен,че мрежата им не издържа натоварването.

    Също ми е чудно защо аз /собственик на free prima party/ като звъня на някой /без значение типа клиент на мтел/ правя нетипичен трафик ,а той не прави след като и той заема линия.

  18. etg
    etg е на линия
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    1,393
    #45

    Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

    Мисля, че мненията се изчерпаха, и повече нямам смисъл от спорове. Вариантите на обективни гледни точки са ясни отдавна, оттам насетне са вече лични мнения и пристрастия, няма нужда от обяснения. КУЧЕТО ИГРАЕ СПОРЕД ТОЯГАТА. Ама еди кое си хлапе не спирало да говори и се уливало? Ами така е, такива хора винаги е имало, и винаги ще има, проблем на оператора е да предвиди това. Ако всичко се крепеше на самосъзнанието нямаше да има нито полиция, нито съдилища, нито престъпност, нито други неща от тоя род. Затова ги има и тия неща, затова и има правила и закони - защото винаги ще има хора, които да ги нарушават. Ако не беше така, щяхме да живеем в комунистически строй. Ама не става. По обективни причини. Виновен е операторът и това е. И аз съм доставчик, така че знам какво говоря. :knuppel2:

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 7 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 16:48
  2. Отговори: 4
    Последно: 15-01-12, 23:07
  3. Отговори: 6
    Последно: 15-09-10, 17:53
  4. Терзания - аспиратори - "Eurolux MOSAIKO PRO Vario" vs "Faber Perla"
    От observer във форум Бяла техника
    Отговори: 5
    Последно: 26-11-07, 10:56
  5. Отговори: 13
    Последно: 07-06-06, 10:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе