Първоначално публикувано от X-RAY
X-RAY, разочарован съм от начина ти на мислене. По първият ти цитат мога да те опонирам със следното: "Богатите са на Бизнес+ тарифа, за да плащат по-малко пари, а са си купили и "Prima"-карти, за да им е съвсем безплатно вечерта". Помисли и върху тази гледна точка. Манталитетът на българина е такъв, че ако има възможност да спести някой лев, той ще го спести. И тук въпросът не опира до това дали един и богат, а друг - беден. Въпросът опира в несигурността на държавата ни - днес може да си богат и известен, а утре - беден и опозорен.
Всички промоции на операторите се целят в такива точки, които всеки си мисли, че не притежава. За съжаление всички ги притежаваме. И ти, и аз. Затова и винаги ще има такива промоции - връщане назад няма.
По вторият ти цитат: Кое е пълна свинщина? Обясни ми? Пълна свинщина ли ще е според теб, ако примерно, си на неограничен Интернет тарифен план, но само защото си заредил 5 филма във "Флашгет"-а [които ще сваляш 2 дена, примерно] ти изпратят съобщение, че си надвишаваш правата, за които добросъвестно си платил и правиш "нетипичен трафик"? Ти въобще прочете ли темата и всички мнения дотук? Щом проблемите на "M-Tel" опират до "наглостта" на крайните потребители ['щото видите ли - те им предложили нещо, за което им плащат, а пък потребителите взели, че се възползвали от това!], какво им пречеше да кажат, примерно: "от 21:00 ч. до 05:00 ч. ще говорите по 0.09 лв. на минута и ще имате 2 безплатни часа" или нещо от този род? Помисли си защо не са направили вратички в собствената си промоция, а правят такива в Условията на ползване - именно това говори за тотална некадърност, липса на мениджмънт - един вид: "вие си купете, а ние ще можем да се оттървем при нужда". Да ти кажа ли защо? За да ти вземат паричките. И така както днес ще ти свият 15 лева, утре ще ти свият 100. Пак ли ще ги защитиш? Ако такова нещо се случи на Запад, "M-Tel" ще са разкъсани, ти разбираш ли го това? И не ти говоря за това, че са те одрали за стотинки дори, говоря ти за лоялност към клиентите - независимо дали на предплатена услуга или договор - всички сме клиенти, платили сме определен вид услуга и очакваме да я ползваме, защото сме я платили! Не съм ли прав? Ако мислиш, че не съм - не виждам по какъв друг начин да ти го обясня.
И през 2007 г. ще влезем в ЕС, защото в момента ЕС ни гледат сеира и такива "платежоспособни" лапнишарани като нас не са изпускане! Щом една фирма, като "M-Tel", може да се гаври с потребителите си пред очите на цялата държава, сами си направете сметката накъде сме се запътили. И не се очудвайте, че се продаваме за жълти стотинки. За такива стотинки сме и купени.