Напротив.Първоначално публикувано от Malone
С това съм съгласен.Първоначално публикувано от Malone
Омръзнало ми да показваш безграничната си простотия. Темата за бойните изкуства сам си я отвори и експлоатираш като кукувица. В случай, че не си забелязал, съм написал, че "за съжаление" съм тренирал. Съжалявам заради изгубеното време и няколкото контузии, които спечелих от това "високоинтелектуално" занимание, занимание за деца и тийнейджъри, което явно те вълнува много силно. За твое сведение това беше преди много години, по бай Тошово време, когато нямаше най-различни школи под път и над път. Бях прекратил глупостите още преди да се навъдят майсторите, защитили степен пред никому неизвестна комисия в село Горно Надолнище така, че подигравката в тази насока не попада в целта.Първоначално публикувано от Malone
Няма защо да ти се сърдя - всеки си има мнение и правото да го сподели. Напълно съм съгласен, че пешеходците пресичат, където си поискат, но според мен това е нормално - градът е населено място, където се живее и работи, а не съзтезателна писта. Като изключим многолентовите булеварди и улиците в ненаселени райони, е нормално да има пешеходци, които ходят насам-натам и шофьорите трябва да го приемат като даденост, а не да псуват и ругаят. Това, че водачът Х закъснява за работа и се е изнервил, защото е предвидил 15мин за път, а всъщност са му нужни 25, си е изцяло негов проблем. Ако отдели 30 мин, би могъл дори да бъде културен и да спира пред пешеходците, вместо да им отнася чантите.Първоначално публикувано от lord_ice