Аз ползвам Ego-T , като гледам снимката, разликата спрямо моята е , че аз съм с атомайзер а това е с картомайзер. Не знам кое от двете е по-добър вариант.
Аз ползвам Ego-T , като гледам снимката, разликата спрямо моята е , че аз съм с атомайзер а това е с картомайзер. Не знам кое от двете е по-добър вариант.
И аз съм с Его-т LCD и съм доволен - 750-800 дръпвания с едно зареждане. 26 долорес за 2 от tinydeal.com
http://www.tinydeal.com/rechargeable...s-p-49780.html
Здравейте,мисля да си взема тези 2PCS Quit Smoking Cessation EGO EGO-T Electronic Cigarette with LED #5 - BuyinCoins.com
Обаче не вдявам каква течност да взема и къде се слага ?
Зарядно дали мога да си взема още едно ?
Течност има достаъчно и у нас. Сипва се в прозрачния контейнер. Това е тип EGО-c система, не се използва тампон, който да се навлажнява, а се изпарява директно течността.
Повече от едно зарядно не ти е необходимо.
Атомайзерите са консуматив... може да изкара 2 месеца, може два дни. Предвид цената на това, което си харесал бих предположил 2 дни
А някой може ли да сподели мнение, относно тази електронна цигара: smoketronic?
Здравейте колеги може ли да ми кажете дали е проблем за батерийте и зарядното и митницата понеже си поръчах мод Змакс Сигелей от Алибаба и още не съм им казал дали да пращат батерийте и някаква евтина доставка да ми предложите 3-5 дни или 7 зависи от цената иначе сме се разбрали да ги пише под 15 евро нещата И Виви Нова съм си поръчал няколко сета заедно с змакса .
Този пост е редактиран от Zmax; 09-12-12 в 11:20.
Може да бъде задържана на митница и да трябва да платиш някой лев за освобождаване, може и да не бъде задържана. Ако не си поръчвал промишлени количества и нямаш на твое име системен внос, по скоро няма да бъде задържана.
Евтина доставка... как може някой оттук да ти предложи - питай продавача, но изборът е един - китайски пощи (задължително с тракинг) с кореспондент в България - Български Пощи.
Моментът не е особено подходящ за поръчка, като съдя от други години, шансът при поръчка след 5-6.12 да пристигне преди Нова Година не е голям.
Не съм внасял нищо на мое име за пръв път си поръчвам от там имах предвид за достаката понеже нали в сайта можеш да си провериш сам ама нещо незнам как се смята всичко въпроса ми беше от опита ви коя фирма е най евтино и най бързо мене сега ми искат 45 $ и ми се струва много за Dhl 3-5 дни.За Змакс само тялото 250 гр отначалото ми казваше 30 $ а сега за 45 долара съм поръчал 1 тяло змакс 8 сета виви нова и атомайзер Е2 метален.Благодаря ти иначе за инфото и бързия отговор това много ли е иначе ?
Този пост е редактиран от Zmax; 09-12-12 в 21:25.
Ако е с DHL ще трябва да си платиш ДДС и мито.
Като цяло е безумно поръчването на ецигари от Алибаба, коментирано е многократно кои магазини да се ползват.
Аз изпарявам от 3 седмици и е много по оферта спрях ги с EGO-W 1100Mah Lcd купих ги от Българиа за 70 лв две в комплект на батерийте пише Ego-F ама не смятам че са менте деянат си супер 2 дена ако не пушиш като идиот тип Биберон :D.Сега съм си поръчал най доброто според хората по чуждите форуми Sigelei Zmax V2 Oled display на мн добра цена стига да не ме изпържат китайците от Алибаба ....поръчах го от Алибаба понеже само там е на добра цена другите искат цифри в Варна например ми искат само 180 лв за тялото плус доставката до София и аз отделно трябва да си купувам изпарител зарядно и батерий демек още 55-60 лв минимум.
Банда, да се похваля и аз, минах на електроцигарета. Мъко моя, кат' се знам какъв съм изрод и как дънех по 2 кутии на ден червен вайсрой реших да си взема най-силните на Деканг - Малборо 24г. Че не ми стигна и го омешах с Камел 24г. - резултата е - тухла в тила, два дена лежах болен със сърцебиене, потене и шум в ушите, май никотина ми дойде в повече. Сега е карам по-кротко, реших да сваля малко темпото и грамажа, 'щот не искам пак свирни в ушите.
И аз така първите дни :D предозираш винаги ако си хиена недей такива дози никотин това мноооооооооооооогоо от ел.цигарата по лесно се усвоява никотина а пък и в цигарите слагат нарочно химикали за да се усвоява по бавно да не ти стига и да пушиш повече за да купуваш повече.
Значи доколкото разбирам Ego-T е най-добрата ел.цигара на пазара в момента? Малко ми е съмнителна, защото като гледам се предлага (поне в БГ) само с 30 дни гаранция...? Качествени ли са все пак?