Пийни чашка студена вода, че много ти сипах! Можеш да ми завидиш единствено ти, защото съм информиран. Тук споделям само част от тази информация, заради изписаните глупости нагоре. Няма линкове, защото съм ползвал книги. Много отдавна. Можеш да се поинтересуваш от трудовете на Едгар Кейси, Сергей Лазарев и Николай Рьорих. Те са сравнително безопасни автори за прекалено любопитните. Ами ти едва ли си такъв, защото всичко си знаеш
Официальный сайт Лазарева Сергея Николаевича
да улесня адаша че току-виж го объркал с певеца
Чел съм първите му няколко книги. Определено ми дават интересна гледна точка върху живота и като се замисля много от прочетеното се препокрива с факти от личния ми живот.
нещо по-съвременно, например от времената, когато учените са знаели за съществуването на тектонските плочи, Земята е била фотографирана от космоса или калкулациите не са били извършвани на сметало?
прочее, сергей лазарев е някакво руско певаче. сигурен ли си в името?
Например трудовете на Ернст Мулдашев? Творенията на американските последователи на Едгар Кейси не са безопасни за четене / практикуване. Поне незасекретените.
И кой ги е заксекретил ?
Марсианците ?
ПП.
Не знам що, ама вече на няколко пъти се сещам за Барон фон Мюнхаузен.
Този пост е редактиран от MitkoS; 19-10-16 в 00:35.
Митко, я ни разкажи нещо и за маймунките, че ни става скучно? Може и без линкове
Тия неща dodo_pv, се разказват в часовете по биология от 9-ти до 11-ти клас.
Що е то еволюция, видова борба, междувидова борба, и т.н.
В нормалните училища де, не в религиозните.
ПП.
Ако все пак имаш конкретен въпрос за маймунките, питай !
Този пост е редактиран от MitkoS; 19-10-16 в 09:38.
Великобритания чака първото бебе от трима родители в края на 2017 г.
И кой сега е по-по-най-господ, ай ?!
Че то преди 50 години .се правеха опити с рускинчета и полякинчета - повечето успешни...
Православните в Източна Европа: Културата ни е по-висша
Аз самия няма как да кажа коя култура базирана на религия е по-висша, щото не разбирам от религии, не искам да разбирам и не ми дреме коя е по-по-най.
Но не ми допада това православните да се самоопределят да са по-висша култура от другите. Някакво нахално присвояване усещам, а към такива неща съм чуствителен и нетърпим.
Например да сравним православните с католиците.
Достатъчно е да се сетим за случаите в Белене, или пък в Кресна, или пък за реакциите на висшите местни православни духовници, по време на бежанската криза по-миналата година.
В Кресна една "културна православна" тъпа селяндурка се изправи пред камерата на Нова Телевизия и каза с барабанен тон "Ние сме православни християни и не щем бежанци". (помните ли ?)
("селяндур" не означава "човек живеещ на село", а е кратко описание за "характер и интелект")
При католиците - пак можем да се сетим за същия случай в Белене, или пък за това как папата клекна и изми краката на бежанец.
Това последното аз лично не бих го направил, щото не съм вярващ, съответно не съм православен и съответно ми липсва "православната висша култура".
Шегувам се, не бих измил краката както на бежанец, така и на английската кралица, щото не ми е приятно да мия чужди крака, а не щото отхвърлям същите тези хора, без значение дали са бежанци или кралици.
Този пост е редактиран от MitkoS; 15-05-17 в 18:43.
Типична проява на интелект - не да се коментира съдържанието на написаното, а да се коментира написалия го.
Ех, аз не съм чак толкова умен и няма да те коментирам, щото почна ли да го правя, конкретно за теб не виждам какво описание да направя без да наруша правилата на форума.
... А(!), сетих се за нещо безобидно - не различаваш "факти" от "тълкуване на факти". Някъде някой тълкувал нещо, прочел си го, харесало ти е и станало абсолютната истина за теб. ... виж в другата тема пише нещо за Дънинг-Крюгер
Този пост е редактиран от MitkoS; 15-05-17 в 19:43.