Гъби - консумиране и преживявания?
Искам да попитам как се консумират гъби? Чувам различни неща, че се ядат, дъвчат, смучат и незнам кое е вярното. Също така ако може да ми опишете лични преживявания. Чел съм в ouim.org за тях, но искам и лично преживяване да чуя. След като те пусне как се чувстваш и т.н. Има ли опасност от отравяне. П.П Смятам да пробвам с приятели и затова се интересувам Мерси предварително!
Ядат се сурови или сушени на празен стомах като след като ги хапнеш затапваш с малко ядене, една филийка да речем. За преживяванията различно според дозата, аз високи дози не съм взимал тъй че не мога да говоря. Не съм много опитен, но мойте заключения са че съзнанието ти се разширява до неузнаваемост, включително и сетивата. Почваш да виждаш аурите на предметите и хората, в спектъра ти на зрение присъстват нови цветове. В най пиковите моменти съм чувал много високи честоти, нещо като инструментал на Coil. С твойте дружки отидете някъде на открито и на природа, и да има дървета, те има какво да споделят.
...
Гъбите са си създадени да се вземат сред природата, така се вземат още от хилядолетия. Аз съм вземал само веднъж и това наистина беше най най най якото нещо, което съм опитвал. От тогава открих, че на мен друго освен тревица и от време на време гъбки друго психоактивно нямам нужда. Доста променят тези гъби ъгъла, под който възприемаш света. Осъзнаваш колко красиви неща има около теб, за които обикновено 5 пари не даваш, изобщо не те бърка за тях. Това са песните на птиците, дърветата тревите. Усещаш ги колко са живи. В някой моменти дърветата и храстите ми изглеждаха като като живи горски същества. Със затворени очи естествено виждаш различни видения, но тогава не наблегнах на тях - външния свят беше твърде красив и светъл, за да го загърбя. После реших да сляза в цивилизацията и цялата тази магия изчезна - студенината на сградите и многото хора те карат доста да психясваш и на всичко от горе половината град познатите са ни видели да се хилим като изкукуригали (страничен ефект на гъбите - доста приятен). ходили сме сигурно 4-5 часа без да знаем нито на къде вървим, нито изобщо какво правим. После пушихме и отидохме на кафе където почна и страхотния филм (който се виждаше ясно щом погледнеш масата или на тавана). Различни фигурки бяха преплетени във всичко, а от друга страна всичко светеше с особена светлина. Еми това е общо взето, което мога да кажа от първи опит, по-нататък ще мога още да пиша, като цяло бих го определил като изключително естетическо преживяване, много светлина, цветове и щастие те обливат. От всички видове халюсиногени съм пробвал (без делириантите), но за мен това е най най най-красивото и доброто. Със сигурност ще го повторя и се надявам да е много скоро!
...