Дали е неоходимо ? Не мисля......
ако мисленето ти беше източник на правдиви изводи, нямаше да отваряш темата поначало
10 страници никаква конкретика, само подхвърлени витиевати фрази от страна на нещото.Що ли не се учудвам.
Господа,
Не ви ли стана вече досадно? Защото на мен - ДА.
"Нямала си баба работа, купила си прасенце"!
А ти мила девойко си налягай парцалите, не мисли за глупости, а се стягай за януарската сесия!
До автора - пишете си с Христослав2 в някакъв чат или на лични съобщения. Някак си интуитивно ми изглежда, че по някакъв извратен начин си допадате. Поне виртуалните ви личности.
А ако подходя сериозно - има професионалисти психолози, на които това им е професията. Ако реално някой има проблеми, няма нищо срамно (дори е препоръчително) да потърси професионална консултация.
Предложението за куче (домашно животно) е чудесна идея. Аз пък "бягах" от проблемите в живота чрез активно спортуване. Друг може да опита някакво друго хоби. Това при условие, че темата няма нищо общо с някоя задача за обучение по психология или нещо друго свързано със социалните науки.
Аз пък не разбирам как може да ви е досадно нещо такова, след като нито ви карат на сила да влизате в темата, нито да пишете в нея
Досадно им било. Ами отивайте в другите теми, за да ви е интересно. Баси наглостта
Ба си наглостта, викам и аз.Започна да се нервиш, не издържа до края на експериментите.Не събра ли достатъчно материал или не се оправдават целите.И граматиката продължава да куца, студентино хипотетичен.Няма да стане, не разбра ли.
Всички мъже сте такива гадни изроди, мразещи жените. Искате да ти мачкате психически и даже да ги пребивате от бой
Това в израз на признателност към тези, които ти обърнаха внимание?
Или те не са мъже? Направо си ги наречи, както се подобава...
Тези, които ми обърнаха внимание са изключение. Но нали по-важното е да се позаяждаш малко и ти. Сега е момента
ей, че не ми се занимава да тръгвам да ровя по IP... да не излезе адресът на "Софийски Университет Аналитика" или някоя тв, правеща онлайн материал как дори техно-елитът на БГ мачка и бие жените
важното е, че чистосърдечно се причисляваш към горките 3 милиона българки, подложени на тормоз от шовинистките прасета!
чумата да ви тръшне, гадни Y-носители !!!!
P.S. N.B. изобщо не обичам нито да мачкам, нито да бия жените, а да ги правя нещо съвсем друго, но винаги по взаимно съгласие! е, не писмено, но да не ставаме чак такива формалисти...
А ти сигурно даже си горд от това, че си потъпкващ жените мъж ?
Забрави, че искаме и да ги таковаме, онаковаме и т.н, да не изреждам всички версии.Май живна нещо, а, щеше да се трепеш преди 10-ина страници.