Страница 8 от 16 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 232
Like Tree67Одобрявам

Животът ми няма никак смисъл

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Отговор: Животът ми няма никак смисъл

Цитат Първоначално публикувано от ImNothing Виж публикацията
    ....
    Аз вече казах. Исках да споделя и да ми олекне, но това не се случи
    От споделянето наистина олеква в повечето случаи, но не бива споделящия да очаква задължително другите да мислят като него, а още по-малко - да го съжаляват. Срещне ли съжаление, започва да си мисли, че той е правия, а живота го е прецакал. Това засилва чувството за самосъжаление и нещата зациклят!
    Дано този студен душ ти е подсказал, че света не е създаден за твое удобство и един от постоянно действащите закони е този на Мърфи!

2.  

3. Тук е от
    Dec 2019

Цитат Първоначално публикувано от Lupus Виж публикацията
    От споделянето наистина олеква в повечето случаи, но не бива споделящия да очаква задължително другите да мислят като него, а още по-малко - да го съжаляват. Срещне ли съжаление, започва да си мисли, че той е правия, а живота го е прецакал. Това засилва чувството за самосъжаление и нещата зациклят!
    Дано този студен душ ти е подсказал, че света не е създаден за твое удобство и един от постоянно действащите закони е този на Мърфи!
    Знам, че няма как всички да ме разбират. Даже напротив - негативно настроена съм и си мисля, че ще получа много критика

4. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Когато ти е шибано, чети поезия... аз така правех...още по-добре е поезия с Джак...може пък да пробваш и да понапишеш нещо... вземи си куче, то е истински приятел, който никога няма да те изостави...има много доброволчески инициативи избери си нещо, животни, стари хора, болни....бъди полезна и осмислена...нищо не е даром, ..освен края на "пикник край пътя", за всичко човек се бори, дори за своето място под слънцето...и една истина: човек със такава ниска самооценка не може да осъществи и изживее нормална връзка, затова не я търси докато не оправиш повреденото....а красотата е навсяъде, дори в едно студено гадно утро....

Човърка утрото очите ми
    със студените си дълги пръсти
    „да изчистя гурелите – казва –
    искам те красива
    будна, искаща”
    вярвам му – нали е утро
    и ослепявам бавно
    за да го обикна
    без да виждам голотата му...
    градът изпотен от своите кошмари
    се събужда с крясък
    плаче
    стичат се по вените му тромави трамваи
    вливат му живот
    на дребни крачки
    слизат от первазите пишман-самоубийци
    (истинските се надяват на разсъмване)
    и се навира светлина в очите му
    но градът не иска да обиква
    затова съблича
    и последната си нощна кожа
    захвърля я
    а тя запява –
    топла, сънена, неможеща...

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

как пък никой не се сети за старата всемогъща сексуална терапия, т.нар. rebounce, само това не знам?!

не всички са възвишени като tommorow... някои предпочитаме старомодно изпотяване върху чаршафите
    гарантирано лекува всякакви романтични болежки и повишава имунитета!

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Дай да видим какво сподели до тук - набързо. Прочети го все едно, че е писано от друг човек и го виждаш за първи път.
    Момиче на 22 години съм....... Никога не съм се чувствала толкова зле.
    Последното нещо, което ми се случи е, че си помислих, че на един човек може да му пука за мен, но не е така. Това ми отвори очите и разбрах, че всъщност аз не съм достойна за това. Нито съм красива, нито мога да изпъкна с нещо. Нормално е момчето да избяга.
    За други хора също не съм важна - приятели, роднини. Студентка съм, но не мисля, че заради това бих продължила да живея. Няма никакъв смисъл......
    ....
    Винаги ще ме преследва този мой късмет с хората и най-вече с мъжете. От съвсем малка приятели не ме харесваха и страняха от мен, сега нещата са по-силни и по-болезнени
    Не знам защо. Не се държа зле, даже напротив, винаги се опитвам да съм полезна. Виновен е този, който ми завъртя главата и после се отдръпна.....
    Мислех си, че той е моят късмет, но се опарих жестоко от ледения. Каква ирония само.....
    Не е било само в моето въображение. Нещата бяха ясни и за двамата. Но после....
    ....
    Споделих с близки, но по-скоро приятели и познати. С родителите си или други роднини не съм споделяла нищо
    И да, признавам си, че ми липсва истинско внимание - някой да се интересува наистина как съм, не само да почеша егото си

Не съм избрала само вашия форум. И форум въобще. Искам да споделя на колкото се може повече хора
    ....
    Аз вече казах. Исках да споделя и да ми олекне, но това не се случи
    Хаотични, накъсани мисли...накрая виновен е другият. Да не забравим вероятностите...
    Нищо конкретно - какво, как, кога, защо....
    Какво стана ясно за другите тук според теб?

Съжалението е вид УНИЖЕНИЕ. Не го очаквай от мен, надявам се и от останалите. На теб ти трябва малко разбиране, подкрепа и надежда.

За критиката..В една все още не знам каква връзка......завършила с някаква емоционална криза и личен катаклизъм за теб - виновни са двамата.
    Единият, че е направил нещо..., а другият, че е позволил да му го причинят и да предаде надеждите си.

7. Тук е от
    Dec 2019

Не искам съжаление. Искам или да ми мине, или да имам смелост да умра. Съжалението няма да ми помогне и без това
    Lupus одобрява това.

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

иии... каква роля отреждаш в този процес на купчина непознати, някои от които съвсем спокойно може да са по-шантави от теб?

10. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Чудя се на поведението си, много съм мек нещо, дали да не наточа алебардата.Май няма смисъл, няма никой насреща, като гледам, дори и за жертва не ставаш.15 или 25 годишни все тая, повечето са един дол шипки-безхарактерни мекотели.

11. Member Аватара на vencifcl
    Тук е от
    Sep 2010

Стига с това умиране вече, не разбра ли че това не е решението. Я си помисли за онези хора където са болни от някаква шибана болест, те какво трябва да правят според теб.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Искам или да ми мине, или да имам смелост да умра.
    Смелост да умреш, но не и смелост да се пребориш за надеждите и мечтите си? Я стига!
    Времето лекува всичко, включително любовното разочарование...Просто му дай шанс - време.

В краят на една връзка, винаги имаш по-малко отколкото в началото.
    Когато въпросът е, колко можеш да понесеш...
    Можеш ли...Можеш ли да гледаш живота? Да гледаш живота право в очите и да го опознаеш.
    Да го обикнеш. Такъв какъвто е...

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от vencifcl Виж публикацията
    Я си помисли за онези хора където са болни от някаква шибана болест, те какво трябва да правят според теб.
    Да дебнат из форумите и да окуражават потенциални суициди. В тази връзка, парацетамола не е добра идея, защото може да увреди определени органи.

14.  

15. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Но-шпа помага повече, става и за циклични загуби на мозък, примерно месечни.

16. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Цитат Първоначално публикувано от FearMe Виж публикацията
    не всички са възвишени като tommorow... някои предпочитаме старомодно изпотяване върху чаршафите
    Викаш като ми стане пак шибано да ти зънна да понамачкаме чаршафите а? Палавник такъв....ще викнем и @edi1, за тройка, че е много напрегнат...ще му кажа, че ще се самоубивам и той ще ме бие бие....бие... със своя жезъл божествен

17. Тук е от
    Dec 2019

Цитат Първоначално публикувано от FearMe Виж публикацията
    иии... каква роля отреждаш в този процес на купчина непознати, някои от които съвсем спокойно може да са по-шантави от теб?
    А какво друго да направя ? Да изпочупя всичко в нас от яд ли ? Или да си излея мислите чрез писане

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от edi1 Виж публикацията
    Чудя се на поведението си, много съм мек нещо, дали да не наточа алебардата.Май няма смисъл, няма никой насреща, като гледам, дори и за жертва не ставаш.15 или 25 годишни все тая, повечето са един дол шипки-безхарактерни мекотели.

Ти пък си толкова безличен в моите очи, че няма на къде

Щял да точи той

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от vencifcl Виж публикацията
    Стига с това умиране вече, не разбра ли че това не е решението. Я си помисли за онези хора където са болни от някаква шибана болест, те какво трябва да правят според теб.

Ако бях на тяхно място сигурно щях да мисля по същия начин за безизходицата

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Смелост да умреш, но не и смелост да се пребориш за надеждите и мечтите си? Я стига!
    Времето лекува всичко, включително любовното разочарование...Просто му дай шанс - време.

В краят на една връзка, винаги имаш по-малко отколкото в началото.
    Когато въпросът е, колко можеш да понесеш...
    Можеш ли...Можеш ли да гледаш живота? Да гледаш живота право в очите и да го опознаеш.
    Да го обикнеш. Такъв какъвто е...

Кои надежди и мечти ?

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow Виж публикацията
    Викаш като ми стане пак шибано да ти зънна да понамачкаме чаршафите а? Палавник такъв....ще викнем и @edi1, за тройка, че е много напрегнат...ще му кажа, че ще се самоубивам и той ще ме бие бие....бие... със своя жезъл божествен
    И за какво беше всичкото хейт... Ето, че намерихте смисъл и радост в темата!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 16 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Животът на OLED телевизорите
    От ilian1966 във форум LG телевизори
    Отговори: 105
    Последно: 05-12-19, 17:52
  2. Външна изолация или няма смисъл?
    От valentyno във форум Топлоизолация и дограма. Вентилация и обработка на въздуха
    Отговори: 5
    Последно: 13-05-15, 09:04
  3. Колко струва животът ?
    От hristoslav2 във форум Анкети
    Отговори: 98
    Последно: 16-06-11, 15:49
  4. Няма смисъл?!
    От etg във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 23
    Последно: 02-10-03, 02:44
  5. Asus 8420 - не е никак зле!
    От medunski във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 18
    Последно: 29-12-02, 13:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе