Да я изтриеш, а.Ще ти се.Ще си виси тук, като символ за опит за жалка и неуспешна манипулация, докато на някого не му писне да ти чете телеграмите.Сбъркал си поколенията.
Да я изтриеш, а.Ще ти се.Ще си виси тук, като символ за опит за жалка и неуспешна манипулация, докато на някого не му писне да ти чете телеграмите.Сбъркал си поколенията.
Ти си толкова злобен и ужасен, че даже не ми даваш и да си изтрия темата, за да можеш да продължаваш да злобееш. Направо ми се повръща
Мисля че само модератор или по-скоро администратор, могат да трият тема.
Действително технически форум никак не е подходящо място за подобни теми, независимо от целта на създаването им. Освен ако потребителите им не са наистина нарочен "таргет" за изследване.
А, що, жената казва, че съм благ като котенце през повечето време, като изключим времето, докато съм на работа, докато спя или съм в работилницата.
За темата - изтрий си я, въпреки ,че знаеш, че няма как да стане изтриването.Може да издадеш и сборник хуморески от телеграмите си, ако искаш.
стига сте противоречали на госпожицата!
тя иска подкрепа, хайде да й я дадем!
кажи, уважаема, точно в какво искаш да те подкрепим (ама не като по-рано "да си сложа-а-а-а кра-а-а-ай на живота-а-а-а" - за това решенията се взимат сам, a резултатът е много красив и можеш да се запознаеш с него на сайта bestgore)
Кандисвам и слушам.Обаче по същество, без телеграми и общи приказки и с достатъчна конкретика. То, хората доста и помогнаха с умни постове, но няма на кого да се помага, не иска помощ, а само бройка типове реакции.
Напротив. Прочетох всички постове и си направих изводи. Но да не мислите, че от 2-3 приказки, човек се вдига на крака ?
Гледай сега, да ти издам един секрет - тук доста народ сме над 50-.те.Това следва да говори много на този, който има нещо между ушите.
Ей, лоши хора. Наспами ми се мейла от репорти на автора.
Обичайте го.
И Еди... Да ме извиняваш, но съм 1 под 50те! За три пъти над - банвам.
Обичаме го.Според мен самият факт, че залива "отговорните длъжностни лица" с писания, говори много за двойнственото поведение на регистрираното нещо.
И до какви прозрения достигна? Че всички тук сме комплексирани изроди, целящи единствено да те унижават?
Всички останали са ти виновни, но в теб самата няма причина, света да ти е наопаки? Самата ти, твърдиш че нямаш стойност в собствените си очи, какво тогава очакваш да ти харесат околните? Ако наистина си жертва, то си жертва на самата себе си. Опитай да създадеш някаква собствена стойност, пък тогава налитай на другите.
Хората тук са нормални и разумни. Съжалявам, ако това е в разрез с очакванията ти.
Кой е тоя дето те е прекършил и отказал да те ползва сексуално?
Я дай тук трите му имена и адреса да го намериме и пребиеме, белким видиш смисъл в живота
Аз лично подозирам, че:
1. Отворилата темата не е жена, а мъж.
2. Няма никъкъв експеримент, а някой е отворил втори акаунт тук, за да говори на всеослушание на себе си.
3. Ако имаше действително истинско лице с истинска история щеше да се представи, а не да троли.
Не искам никой да ме харесва! Искам да умра! И вие тук ми помогнахте да го искам още повече!
Да, как пък да не ви се представя и покажа, точно това си мислех