Този пост е редактиран от Kasap; 02-12-19 в 22:22.
Не спирам да мисля за това. Защо ми се случва, как се случи, трябвало ли е да се случи това или другото и защо..... Даже през нощта се събудих, защото мозъкът ми не спира да мисли
Ако беше толкова лесно, нямаше да пускам теми изобщо. Веднага щях да го направя. Очевидно нямам кураж, което ме тормози още повече
- - - - - - - - - -
Не съм избрала само вашия форум. И форум въобще. Искам да споделя на колкото се може повече хора
- - - - - - - - - -
Първо - не съм момче. И второ - какво внимание очакваш, след като ме мислиш за фалшива и даже робот ? Май ти си този, който чете избирателно, защото аз няколко пъти казах, че, ако нямате какво да кажете, просто подминете. Не съм дошла тук да доказвам истинска ли съм или не, а за съвсем друго нещо
Надявах се да не нещо толкова скучно...Вече разбрахвме че ти липсва вниманието на близките. Сподели ли с тях, какви мисли преминават през главата ти? Нужен ти е познат човек до теб с когото директно да говориш за това, а не с непознати през форум. Брат, сестра, родители...хора които да ти покажат грешките, подкрепят и изкарат от дупката в която си изпаднала.
Всеки минава през подобен етап в търсене на смисъла и мястото си в този свят
https://www.bg-mamma.com/?topic=216227
Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-12-19 в 22:39.
Споделих с близки, но по-скоро приятели и познати. С родителите си или други роднини не съм споделяла нищо
Ужас. Модераторът да заключи тая тема - нито и е мястото тук, нито има нещо общо с форума. Подтискаща е независимо дали е истинска или фейк.
Не си намерила разбиране и подкрепа от тях и сега търсиш такива в интернет?
Явно всичко това е само повод за търсене на внимание и помощ в намиране на отговори на въпросите - Как стигна дотук ? И - Какъв е смисълът на живота?
Прав ли съм или греша?
Глупости се леят, та дрънкат чак, що се впечатлявате, не схващам.С тази диагноза, до сега да беше хванал висините, не да лееш празни писания.Абсолютно неотговаряща на твърдяното състояние двудневна реакция.
Тя темата си е точно "дъра-бъра", а опитът ми е показал, че когато за нещо в Интернет ти просветне и една искрица съмнение в достоверността му, то 100% е фейк. Затова и споделих, че темата е за след 3-тата ракия в кръчмата, когато човек става философ и капацитет по всички въпроси и може да говори спокойно на всякаква тема, без да се интересува дали даден проблем е реален или виртуален. До към 5-тата ракия, когато започне да се надига екзистенциалния въпрос към събеседника "Ти мене уважаваш ли ме?"
Наистина, ако нямате какво да кажете, просто подминете. Не е трудно, предполагам
edi1
Ако темата те дразни, не я чети. Всяко едно поколение търси смисълът и мястото си в света. Какви са твоите?
Не обвинявай, а сподели житейският си опит.
ImNothing
Трябваше да се досетя още с избраният от теб никнейм. За отговорът на първият въпрос е нужно да напишеш едва ли не цял роман за живота ти в последните години, за да ти се даде отговор.
а този форум е пълен с мъже - гадни самоуверени егоистични материални задници, говорещи на странен език и които не ги интересува чуждата болка и проблеми. Трудно, да не казвам невъзможно е да ги поставиш на твое място и да се държат човешки. Не форум, а зверилник ей сега ще ме захяпят като бесни кучета
За смисълът - вече писах моята гледна точка. Лична интерпретация на реалността. Оформя се с натрупването на житейски опит.
Христославе, това си играе на манипулатор, не търси нищо реално, не обичам подобен тип поведение.
А за нищотко - с Богом, не сбогом тогава.Що не си купиш един климатизатор да речем, да си мериш консумацията и воала, ето го смисъла, който не търсиш.
Предвид факта, че средата, в която се води дискусията е виртуална, няма как да си сигурен, кой - колко се е окапацитетил... И не е важно, дали проблема е реален, защото респонса е истински.
Смисълът е хоризонт, а интерпретацията на действителността - възприятие.
Ерго, не може да има равенство между двете.
Този пост е редактиран от Kasap; 02-12-19 в 23:38.