Добре, тогава каква ни е алтернативата. Все така изнервени, мрачни, недоволни, негативни, аругантни и враждебни? Или понякога, поне веднъж в годината - малко по-различни? Изборът е собствен, уникален за всеки един от нас. Но той всъщност ни определя като индивиди. И - понякога ни отделя от стадата.
"Аз сам си избрах тази съдба,
вечно да бъда черна овца..."![]()
dika, но защо така реагираш, ние всички тук бяхме докоснати от непоколебимата ти вяра. Брат не се сърди, искаш ли да отгатна?! Ти тази печка си я купил миналата година на Коледа, а както всички знаят в нощта на Коледа се случват чудеса. Това е твоето малко чудо вкъщи. За това тази коравосърдечна тълпа вманиачила се в някакви си сухи физики и математики, се опитва да ти докажи, че няма чудеса. Остави ги. Те дори не вярват, че има Дядо Коледа.
Къде видя обида, не разбрах?
Блаженни са вярващите. Амин!
Приеми, че съм празнодумец.
Ако досега не си разбрал, май няма и да разбереш.
Ей pansim ти като си толкова отворен, що не ми обясниш как чувала с подаръци е минал през комина като е по-голям от него. А през тръбичките на климатиците за тези които нямат комини?
Мммм...дааааа сложен казус![]()
А пък аз нямам и климатик, а съм на водно отопление с въглища, та не знам колко са големи тръбичките на климатика![]()
![]()
Pansim ,така се изразяват празнодумците,ади ти като знаеш физичните закони кажи ми каде греша:
1.изолирал съм си апартамента смея да твърдя добре.(нали изолациятя се прави за намаление на разходите на отоплителна енергия)
2.сложил съм си добра дограма според мен.
3 .купил съм си печка която ми подържа комфортната за мен топлина като изразходва енергия примерно около 300Вт/ч.
Къде тук намираш нарушение на основни физични закони.И какво точно не ти харесва в това че аз наистина ги постигам тези параметри.
И най-тъпият ще си направи сметката, че щом печката изразходвала 300 вата на час, то един климатик от ниският клас с СОР 3 следователно ще изразходва 100 вата на час. Чат ли си dika ей тази елементарна сметка се опитаха да ти обяснят една дузина хора.
Добре бе кажи кой е този климатик и колко струва.
Не сравнявай термопомпа с ел радиатор!!!
До определени температури под нулата, климатика е много по-ефективен.
Това е. Просто и ясно. Какво има да му разбираш?
То май по-лесно паве щеше да уври....Първоначално публикувано от blue1
Хайде стига, че вече не само се повтаряме ами се и потретваме.
Ми кажете ми кой е този климатик дето топли с 100Вт/ч,и колко струва.
Ако не се лъжа спора започна от това че човека си търсеше отоплителен уред който да е алтернатива на климатика,но не климатик.Какво педлагате вие в този ценови диапазон. И не ви ли струва че се вманиячвате с тези копове които един господ знае дали са верни.
dikaПървоначално публикувано от dika
Спри се човече! Ставаш смешен.
С кое бе човек с това че твърдя че въпросният уред е по икономичен от Климатика ми ли.Бъзикаш ли се бе човече.Само защото няма КОП не би трябвало да бъде отричан.Първоначално публикувано от Jackas