Първоначално публикувано от
maxuel82 СОТ има в града така ,че и сота ще стигне почти за същото време за което и аз ! Не е глупост да се "изправиш" срещу апашите ако си добре подготвен ! Имам си 18-метров стар бунар в мазето ,който съм го оставил за "тази цел"
- шегувам се ,НО ако се наложи - "недай Боже" ще го използвам ,нали и това е една от причините да сложа и сирена, та като писне крадците да са благоразумни и да си тръгнат преди да е станало късно, пък и полицай ми е казвал, че няма проблем да пречукам някой който е дошил да краде ,естествено без да го убивам ! Спомням си преди доста години- около 2001-20002, когато масовово се крадяха акумулатори и касетофони, та слизам вечерта до мазето да взема дърва ,излизам от мазето с касетката и гледам някакъв ровичка по Ладата на дядо ми ,взех една цепеница от касетката излизам от входа и му викам- проблем ли има ,а тоя побягна ,хвърлих дървото и без да искам право в главата, та като го докопах бой ,бой и тоя почна да вика "полиция" , представяте ли си - апаша иска да викам полиция , наизкачаха комший , та добре ,че тогава ме спряха ,че щях да ходя за брадвата !! Дано нямам повече срещи с такива гадове ,че съм луд ! Значи за сега залагам на аларма с ГСМ известяване ! От по горните постове разбирам ,че си е доста сигурна и доста трудно се заглушава ! Накой ползвал ли е такава аларма или да ми препоръчате ? Предлагат се някакви модели в продавалника но незнам колко са надеждни и дали си ще ми върши работа ако си купя ???