310 W, като имаш предвид, че минималното топлоотдаване е 1300 W. Това е един от моделите със завишено минимално топлоотдаване (за което продължаваме да търсим причината в този форум)
310 W, като имаш предвид, че минималното топлоотдаване е 1300 W. Това е един от моделите със завишено минимално топлоотдаване (за което продължаваме да търсим причината в този форум)
Здравейте, форумници преди 2 месеца ми монтираха 1 ДАИКИН FTXS35G сега исках да си монтирам сащия само че 25-та, но монтираха ми вътрешното тяло на FTXS25G а виншно тяло на RXG25E3V1B, което е външно тяло за модела FTXG25E. Дали ще имам проблем по нататак?
Като съвместимост няма да имаш никакви проблеми.Двете външни тела им дават различна мощност в полза на RXS-са/това,което не са ти го сложили/,но тя зависи и от вътрешния топлообменник,така,че напълно е възможно да ти докарва тази мощност,която е дадена за FTXS-G и е по-голяма.
Можеш да си дръпнеш техническата спецификация и да ги сравниш:
http://v-clima.com/download_tech.php
Благодаря jori, но защо цената е по голяма на FTXG-E? Нали и той е таз годишен модел, а не е някой останал.
На мен вътрешното тяло е RXG25E3V1B а в техническите спецификации е по друго означението. Не е ли някои стар модел това?
FTXS-G e модел от тази година,FTXG-E e по-стар но е по скъп,основно заради дизайна.
da ne bi da si 4istiqt skladovete . Nesto mi stana s kompa i pise samo na latiniza.
здравеите ниякои мозе ли да ми казе DAIKIN FTXG25E от коия година е.Благодария
2006 или 2007 беше.
FTXS25G2V1B трябва да е с RXS25G2V1B.
FTXG25EV1BW трябва да е с RXG25E2V1B.
Но RXG25E3V1B въобще не го намирам на сайта на Дайкин. Има RXG25E2V1B, което е външното на FTXG25E.
Сигурна ли си, че пише 3, а не 2?
да сигурен сам че е 3 а не 2 взех го вчера да прилагам ли снимков материал
информазия за RXG25E на http://translate.google.bg/translate...B_enBG245BG247
Може ли да ми кажете на климатика FTXS25G има един куплунг във външното тяло за какво е?В инструкцията пише икономичен режим,но трябвали да е сложен или да е махнат.За първи път ползвам климатик доста често включват вътрешното и външно тяло.Инвертора не си ли намалява само оборотите
Моделът е със завишено минимално топлоотдаване, а и още е топло. За куплунга - ще потърся, ако друг знае да казва.
Функция electricity saving но не ми говори нищо