Вече е крайно време да си вземам климатик. Имам още един въпрос в допълнение към предишните.
Има ли осезаема разлика в изработката между климатиците Perfera чешко и турско производство и в какво се състои тя?
Благодаря
- - - - - - - - - -
Вече е крайно време да си вземам климатик. Имам още един въпрос в допълнение към предишните.
Има ли осезаема разлика в изработката между климатиците Perfera чешко и турско производство и в какво се състои тя?
Благодаря
- - - - - - - - - -
Този пост е редактиран от dimovdid; 14-09-21 в 13:17.
Здравейте. Кой е актуалния модел аналог на RXB50CV?
Sent from my iPhone using Tapatalk
RXC50C
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Харесал съм FTXC60C/RXC60C. В някой интернет магазини цената е 1950 лв. а местните дайкин дилъри го продават за 2300 лв. Къде е уловката? Цените са без монтаж.
Защото това е цената сега сайтовете не винаги се обновяват.
или пък на места е по евтин ? предимно големи онлайн магазини .. ако намериш такава промоция можеш спокойно да спестиш до 300-400 лв от климатик
Как стои въпроса с гарснцията?
а какъв е въпроса около гаранцията ? както стои с всяка стока ?
Здравейте!
Бихте ли дали мнение за новата серия на Daikin FTXM-R?
Насочил съм се към модела FTXM20R за спалня 12 кв.м. западно изложение, добре изолирана с пвц дограма ще се ползва основно за отопление.
Много добър избор точно за малка спалня с ниски загуби
Една от най-подходящите, да не кажа най-подходящата, за подобен тип помещения. Е, единствената, може би по-подходяща, е подовата версия.
Подбора на мястото обаче в малко помещение е от много голямо значение. Задължително на стената над леглото.
Благодаря за отговорите!
Много ми се искаше да монтирам подово тяло, но мястото не позволява това. За това ще бъде високо стенен модел.
В едната спалня сложихме подов модел на Дайкин и съм очарован от комфорта и работата на машината. Искаше ми се и в другата, но сега ще сложим този модел, като се надявам и той да работи добре!
А и ще мога да сравня двете машини в последствие. IMG_20211030_162503.jpg
Този пост е редактиран от choki_ip; 01-11-21 в 23:36.
Колеги,имате ли представа каква мощност запазва на -7 и на -15 перферата 7мица?
FTXM20R. Как е от към дефрости и шум? Комфората също ме интересува.
Този пост е редактиран от mastersku; 06-12-21 в 13:45.