Баба Емура(R410) паркира в мазето.Надявм се след 2-3 седмици да почнем “рокадите” и да си дойде на мястото.
Много дълго туй вътрешно, май ще излезе тих, гледах в сервизното има 9 степени на турбината, почти Тошиба .
Баба Емура(R410) паркира в мазето.Надявм се след 2-3 седмици да почнем “рокадите” и да си дойде на мястото.
Много дълго туй вътрешно, май ще излезе тих, гледах в сервизното има 9 степени на турбината, почти Тошиба .
Извинявам се, писал съм в грешната тема.
вътрешното много прилича на Сузуми очаквай да подухва под клапата ,ъглите наляво надясно са доста ограничени също .. инак ще е хубава машинка
ross взе залежалата Тошиба и за мен остана залежала Емура .
Колеги здравейте.
Имам нужда от съвет ,че ми предстой покупкана климатик. Стаята е южна 36квадрата без преходи. А самата сграда е ново строителство в град Пловдив и има външна излация 10см. Височината е 2.58М а прозорците са общо 16квадрата ,етаж 2.
Една фирма към която имам отстъпка ми предлага следните модели на Daikin:
1. Daikin perfera ftxm-r 50r - цена без монтаж 2400лв.
2 Daikin Sensira ftxf - c 50 - цена без монтаж 1600лв.
Може ли да ми кажете заслужава ли си някой от тези климатици ,на тези им цени. Естествено ще се използват зимата и лятото.
Имам и предложение за подов ,но за сега то отпада понеже вече имам пуснати тръби ,и вече ремонта е направен. От там идва и другия ми въпрос къде мога да провера дали тези размерите (ф то) е подходящо за тези климатци.
Е според теб цена по-ниска с над 35% заслужава ли си???
Вземай FTXM50R размера на тръбите му е 6,35 и 12,7мм.
Колеги здравейте тръбите които са пуснати са ф6 и ф10мм но ремонта вече е направен.. Много ли ще падне кпд-то. тръбния път е около 7м.
Здравейте, Колеги!
Каква е разликата освен в дизайна на вътрешните тела между моделите Perfera FTXM R и N.
Имам желание да си взема една 35-ца. Коя разновидност е за предпочитане?
Благодаря!
И в цената.
И за цепениците.
Чудя се FTXF35 дали няма да работи по-комфортно от FTXC35 заради повечето скорости на вентилатора въпреки, че е малко по-зле като характеристики. Какво ще кажете?
Този пост е редактиран от bobivg; 07-07-21 в 15:04.
В цената разликата е до 50 лева. Така че тя не е фактор.
Имам предвид като шум, дефрости, изработка и тн. Вътрешното тяло на по-новия модел е с по-малки размери. Не се ли отразява зле на работата?
Този пост е редактиран от dimovdid; 13-07-21 в 11:50.
Здравейте! След консултация във форума за избор на климатик, се колебая между следните два модела на Daikin: FTXF20C/RXF20C и FTXC20C/RXC20C.
Става дума предимно за охлаждане на доста гореща кухня със стара дограма (10м2 квадратура и 30м3 кубатура). Една особеност е, че в нея се пуши, така че ако някой от двата модела има по-добър филтър, това би било плюс. Трудно ми е да открия разлика между тях освен в дизайна на вътрешното тяло, така че ще съм ви много благодарна за някакви насоки или впечатления!
FTXC20C/RXC20C е по евтин и има доста добри мнения. Модела си заслужава за тези пари