FTXF25A е по-добрия избор.
FTXF25A е по-добрия избор.
Адаш,понеже и аз съм пред тази дилема, би ли обяснил с какво е по добър? На хартия параметрите са еднакви.
някой тества ли новата Сенсира ?
Да, защо?
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
споделяй впечатления ,търси се нещо непретенциозно за баба и дядо на село
Мен ме интересува има ли междинни скорости на вентилатора когато е в автоматичен режим или работи само с 3-те избираеми. При FTXF са 5 избираемите и това орязване на скоростите е необснимо за мен.
е перфектен. Едва ли ще висят под него и да му броят циклите на работа, като много от пишещите тук. 35-цата е с доста отвори отдолу, така че няма да има проблем с лед при отрицателни температури. Тихо работят (поне това ми е впечатлението при кратковременните тестове които правим в двата режима). Скоростите на турбината си ги е имало и при други модели и не е болка за умиране - auto fan, quiet fan, low fan, medium fan и high fan.
то основния въпрос е как е с дефростите ,да не ги подкара на 30 мин
Не ги подкарва...
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Ftxc-b и ftxc-c имат ли разлика в външното тяло отворите за оттичане и на двата модела ли са няколко
Сега се загледах в цените и ми направи впечатление разликата м/у новия подов и Емурата.
Последната е с 500лв по-скъпа за 12ска при малко по-слаби показатели...?!?
Емурата има “око”, което на подовия не му трябва, а той пък е със стриймър.
Та чудя се защо - Емурата е по-качествена(изработка/компоненти), Дайкин гледат да си промотират подовите
или Емурата е някаква снобария?
Или и трите.
Днес ходих да го разгледам (FTXC-C), външно добре изглежда, пластмасите нормални, не особенно дебели, но не са и тънки.
Филтрите са като на другите Дайкини, има и два с титаниев апатит.Обаче като го отвориш тръбичките едни тънкии такива, питата и тя малко странна,
хваната с някаква скоба като тел.Абе личи си ниския клас.Не че няма да работи добре може би, но някакси не ме грабна....Ще го мисля....
е ,то за тия пари толкова ,ясно е .. машинката за парите си бива сякаш
Такава тел има и на "питата" на FTXM