мда машината е от S - серията т.е. веднага след Уруру .. висок модел с добри параметри .. относно цената всеки сам си преценява дали е изгодно ,но нова такава машина е около 3500
мда машината е от S - серията т.е. веднага след Уруру .. висок модел с добри параметри .. относно цената всеки сам си преценява дали е изгодно ,но нова такава машина е около 3500
Нова машина - 3500. 10-годишна - 1600. Стойността и с годините пада по-бавно от тази на Mercedes S класата... Що им викат, тогава, мерцедеси? направо са си МайБах
Намери сега и 50 годишна да видиш, че ще и вземеш доста повече.
Мммм да. Почвам да се замислям сериозно. Дано не сбъркам то ясно, че ще е на късмет. Предлагат ми и GREЕ почти за същите пари (китайски дайкин) но не вярвам да е нещо добро.
Дай малко повече и си вземи китайска Нокрия (залепи си лепенки на дайкин) , току виж си останал доволен
и аз мисля че е много 1600 .. за подобни пари имаше 4 годишен уруру сарара 40ка ..
Ясно. Тука сте профисионалисти и сте наясно с климите, и си говорите с кодировка , а аз съм пълен лаик.
Като повечето българи и мен не ме бият пачките в гъза, и се мъча да е.а дявола във въздуха и затова питам тук.
До сега което разбрах от Вас е, че модела хубав, но цената му е височка за тези години.Така, че всяко едно компетентно мнение ми е от полза.
какво значи висока(не че не е)...........ако е сервезиран добре,ако монтажа е качествен и купен от хора,които не ти искат само парите,а като и бъдещ клиент..........това е по-важното..........ето ти пример,ако моите ПРИЯТЕЛИ И МОНТАЖНИЦИ(те си знаят) ми препоръчат нещо-не обсъждам цена,не търся другаде,а паля барбекюто и ги чакам.свържи се с хора от форума,има доста кадърни момчета които НЕ СА ТЪРГАШИ
Е да де и аз така, но в тази сфера нямам приятели и за това Ви занимавам.
Между другото разцъках нета и попаднах на http://www.varnaklima.com/index.php?pages=products_all (може и да има пишещ представител в форума) гледам, че имат и дилър и в моя град. Май те са първоизточника на second hand клими в Бг. Сега, ако ме ориентирате и за марка и модел от предлаганите за 40 кв. помещение (тухла,без изолация, южно, предбалкана) отивам да паля барбекюто (за жалост в форума виртуално), но не пречи някой ден, по някаква причина и да е реално.
DUNDURMA , интересен подпис имаш "от бедност и простотия-само клими втора употреба". Чудя се аз класирам ли се
едно "или" на мястото на "И" влизам там. Парите на никого не стигат, един за хляб на друг за самолет, а простотията вече става национална черта за жалост.
Варна клима не си опресняват сайта така че трудно може да се препоръча нещо от него и да го има .. обади им се питай - за твоите условия според мен 40-50ка висок модел с добро топлоотдаване .. гледам за 2к имат 50LRP ако е наличен - това е топ модел на Дайкин от 2010г
Опаа ето го 50LRP и тук dramaxclima.com
това вече е добра цена за почти нова машина от висок клас но не вярвам да е наличен