На моя (Дайкин к2у) му бях лепнал едно широко бяло тиксо на фугата , не си личи ако не се вгледаш .
На моя (Дайкин к2у) му бях лепнал едно широко бяло тиксо на фугата , не си личи ако не се вгледаш .
В някои от моделите на Daikin, тупкат японски сърчица. [emoji41]
Специално, този от снимката е от 4MXS.
За ĸaĸъв вид помещение ще се ползва ĸлимaтизaтopa:
· жилищно;
2. Климатикът ще се ползва за цяло сезонно ползване - oxлaждaнe и отопление?
3. Kaĸвa e:
· ĸвaдpaтypaтa и ĸyбaтypaтa нa пoмeщeниeтo-35м2. ;91м3
· вид нa дoгpaмaтa и cтъĸлoпaĸeтa - ПВЦ двoeн cтъĸлoпaĸeт
· ĸвaдpaтypa нa пpoзopцитe-8м2
· изложение нa пoмeщeниeтo-северно
· етаж нa пoмeщeниeтo в cгpaдaтa, ocoбeнocти (мaнcapднo, мeзoнeт, имa пopтaл и в ĸoя чacт e или дpyги ocoбeнocти)? 5-ти етаж
· Предназначението на помещението е хол с кухня
· в ĸъщa или aпapтaмeнт e плaнyвaнoтo зa ĸлимaтизиpaнe пoмeщeниe? - Апартамент.
4. B ĸoя част на България (населено място) е помещението (сградата)? - Пловдив.
5. Кaĸвa e жeлaнaтa тeмпepaтypa зa пoддъpжaнe лятo/зимa?23/23
6. Имa ли изoлaция нa cтeни/тaвaн, нa ĸoи oт тяx имa и ĸaĸъв e видa и дeбeлинaтa нa изoлaциятa? Външна изолазия 5см.
7. Имa ли eлeĸтpичecĸи ypeди в пoмeщeниeтo в ĸoeтo щe ce мoнтиpa ĸлимaтизaтopa и ĸaĸви?Печка ,фурна съдомиялна,хладилник,телевизор.
8. Kaĸъв е бюджета за покупка на ĸлимaтизaтopа (включва ли монтаж)? 2000лв.
9. Дo ĸaĸвa външнa тeмпepaтypa зимaтa/лятoтo щe paзчитaтe нa ĸлимaтизaтopa зa oтoплeниe/oxлaждaнe? -15/+40
10. Aĸo имaтe възмoжнocт ĸaчeтe cxeмa нa пoмeщeниeтo пoĸaзвaщa тoчнo гeoмeтpиятa мy, paзпoлoжeниeтo (или пpeдвидeнoтo paзпoлoжeниe нa мeбeли), пpoзopци и вpaти и дpyгo, ĸoeтo cчeтeтe зa вaжeн фaĸтop cвъpзaн c гeoмeтpия и paзпoлoжeниe нa мeбeли.
Този пост е редактиран от kvalkanov; 12-07-18 в 09:30.
БЛАГОДАРЯ ВСЕ ПАК.СПРЯХ СЕ НА ТОЗИ Daikin FTXF50A / RXF50A SENSIRA
kvalkanov, ще Ви помоля, когато имате някакви впечатления от самата машина като начин на работа и изработка, да споделите, ако ни Ви представлява трудност. Не сме имали достъп точно до този модел и бих искал да имам информация от потребител. Благодаря Ви предварително. Надявам се машината Ви да бъде монтирана качествено.
БЛАГОДАРЯ,ЩЕ СПОДЕЛЯ НАБЛЮДЕНИЯ,НО ЗА ИЗРАБОТКА ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ НА ЯСНО.НАДЯВАМ СЕ КЪМ КРАЯ НА ДРУГАТА СЕДМИЦА ДА БЪДЕ МОНТИРАН.А КАТО ПАРАМЕТРИ ГОРЕ ДОЛУ УЦЕЛИЛ ЛИ СЪМ?
Здравейте, ще закупувам 3 броя климатици за спалня хол и трапезария с кухня. Спрял съм се на два модела FTXM35M/RXM35M/ (2100лв монтаж, тампони и външен нагревател) другия е ASHG12KGTA със AOHG12KGCA (1850лв същите екстри) В спалнята ще се ползва и за отопление и е 5х4м на 2,60. Хола е с подобни размери, кухнята е с по- големи размери. На първи етаж съм в кооперацийка от 6 ап. Предстои уж саниране. Дограмата е двоен дървен стъклопакет (добре уплътнена).В хола имам печка ако загрубеят нещата. Идеята е в бъдеще (далечно) да се прави парно на пелети в целия ап. За първо време ще се разчита на тях. Във Варненска област се намираме. Благодаря предварително. Може да предложите и друг конкретен модел.
А защо не си вземеш всичките машини от една марка. Каква е идеята да ги омесиш - ще работят по различен начин и най вероятно няма да ти хареса, особено зимата.
Не си ме разбрал, от тези двата ще избера един от който ще закупя 3 броя.
Публикувайте питането си в тази тема, като преди това попълнете въпросника и ще ви бъде отговорено
https://forum.setcombg.com/%D0%B2%D1...BA-2018-a.html
За първи път , попадам на Дайкин , произведен в Тайланд!!! Аз ли не виждам добре, или и там има производство?
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk