Между тези двата бих избрал ФУДЖИЦУ-то.
Между тези двата бих избрал ФУДЖИЦУ-то.
А можеш ли да ми обясниш защо?
Diyana, хайде да се ориентираш само към едната тема, за да не се дублират мнения.
Сори, нямах намерение да стават всички разногледи, но не знаех в коя тема да си задам въпроса.
Justify, благодаря за модела. Ще го потърся и него в такъв случай.
По-високата отоплителна мощност.Първоначално публикувано от Diyana
Diyana, Митцубиши GE25VA е правилния избор в твоя случай. Другите два модела, които си посочила са от най-нисък клас на марките и са орязани откъм възможности, докато Мицубишито е среден клас и си е читаво. Работи много тихо и ще те топли добре.
Абе това "работи много тихо" вече няколко собственици го опровергаха.При дефрост и тръгване не бил от най-тихите.Ти си "в бизнеса" и ти е ясно,че работата по време на размразяване е много важна за общото представяне на климатика,а този няколко човека казаха,че е шумен.Иначе при нормална работа по каталожни данни е перфектен.
Blagodaria za informaciata :-)
Здравейте!
Насочил съм се към този модел: DAIKIN FTXS35G/RXS35G http://www.v-clima.com/prod.php?id=k...in_ftxs_rxs35g
Моля за вашите мнения, ще го ползвам главно за отопление в стая около 22 м2 с PVC и вътрешна изолация.
Модела ще ти свърши работа за целта.
Да ,този модел няма ядове с това помещение...няма да съжаляваш..взимай го.
Благодаря ви Aleksandars и rkk!
Надявам се утре да успея да го поръчам.
Колеги, днес монтираха климатика. Изненадата беше, че модела не е FTXS35G/RXS35G, който очаквах и платил, а FTXS35J2V1B/RXS35J2V1B.
Монтажниците ме убеждаваха, че това бил новия модел от същата серия-Professional.
Моля, дайте мнение за този модел!
Благодаря предварително.
Така е. Свиркай си, всичко е точно. Честито!