Страница 8 от 117 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 1741
Like Tree861Одобрявам

Daikin - мнения за моделите на тази марка II част

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Re:Daikin - мнения за моделите на тази марка II част

На този климатик само лепенката му е Дайкин, по-добре сложи това:

http://www.technomarket.bg/products/...ras-rac-d14ex3

2.  

3. Тук е от
    Oct 2011

Защо само лепенката да му е Дайкин....понеже не разбирам дано не ви отегчавам,но ми обясни,моля те...с какво е по-добър Панасоника,който ми предлагаш.Икономичност ли,безшумен ли,издръжлив ли е повече или всичко е на късмет?

4. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Какъв Панасоник те гони? Хитачи е това, ХИТАЧИ. Накратко, този Дайкин е произведен в Китай, забранен за продажба в Европа, предлага се само в БГ, Румъния и ***** май. На отопление "Дайкина" е 3,5 като максимума му е 3,7 киловата, демек на твоя език е 12-ка, Хитачито е 4,2, като върти до 5 киловата, демек е 14-ка, ще имаш повече запас за тези 23 квадрата. "Дайкин"-а е с КОП 3,43, срещу 4,16 за Хитачи, демек Хитачито ще е по-икономично. Хитачито е с по-добър компресор, по-тихо е, изобщо е на светлинни години от този "Дайкин", както се изразяват капацитетите в този форум.

5. Тук е от
    Oct 2011

Ееее,спокойно,де...Чета на различни места и просто обърках марката...какво толкова.Сега пък прочетох за този модел много лощи отзиви...объркана съм тотално.Благодаря ти,но съпоставките,които ми написа и аз ги видях.Просто искамх да чуя повече мнения.Мерси много.

6. Тук е от
    Dec 2009

aruba_man
    А това хитачи дали е с електроно трв или е с капилярка

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

shanaia, ти на какви градуси мислиш да се топлиш през зимата с климатик? Добре би било да споделиш от кой град си, има ли изолация помещението и има ли съседи, които помагат с частично топлоотдаване през зимата.

8.  

9. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от KFR32
    aruba_man
    А това хитачи дали е с електроно трв или е с капилярка
    Такива работи не разбирам аз, питай техниците.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317670123[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от shanaia
    Ееее,спокойно,де...Чета на различни места и просто обърках марката...какво толкова.Сега пък прочетох за този модел много лощи отзиви...объркана съм тотално.Благодаря ти,но съпоставките,които ми написа и аз ги видях.Просто искамх да чуя повече мнения.Мерси много.
    Аз съм си много спокоен. Просто 100 лева разлика не си струва да се набутваш с тоя "Дайкин".

10. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

С ТРВ е това ХИТАЧИ.Дори Н2 серията, от преди 5 години е с вентил, а не с капилярка.

11. Тук е от
    Dec 2009

добре де a daikina с какво е за да има такива лоши показатели.

12. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от KFR32
    добре де a daikina с какво е за да има такива лоши показатели.
    Просто модела е правен за "бедните роднини" или както ги наричат, климатик предимно за лятото.

13. Тук е от
    Oct 2011

gnf,аз не мисля да се топля на този климатикИскам да го купя за родителите си,но понеже не зная в БГ какви марки климатици внасят и се използват,затова питам.В чужбина съм и при мен е горещо,използват се съвсем различни марки климатици,които се ползват предимно за охлаждане.А какви са тези капилярки,вентили.Еди 1, какво искаш да кажеш с ези капилярки...Нямам съседи,хола от едната страна е външна стена,другата дограма,другите граничат със спалните ни.Не е добър варианта Хитачи ли?

14.  

15. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Искам да го купя за родителите си...
    Предполага се, че възрастните хора са зиморничави и май ще трябва мощен климатик ако се търсят високи температури.
    Нямам съседи...
    Това да не е къща, ако е, трудно ще се стопли тази стая с маломощен климатик.
    И пак си пропуснала да напишеш кой е градът.

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Да, не е лошо да се посочи града, вида сграда, как е горе-долу без отопление и какви температури трябва да се поддържат.В случая между този ДАЙКИН и ХИТАЧИ-то, по-добрия избор е ХИТАЧИ.

17. Тук е от
    Oct 2011

Благодаря на всички за оказаната помощ.Като купя тези дни,ще пиша за отзиви.

18. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте! След неуспешно монтиран и отремонтиран климатик, сега купуваме нов и бих искала да помоля за съвет.

Стаята е 15кв., две външни стени, само дограма без изолация, западно изложение, изключително студена през зимата, гр. Пловдив. Спряхме се на два модела- Daikin FTX35JV & Fujitsu General 12LEC. И двете 12ки. Гледам, че имат малка разлика в параметрите (самата аз много не разбирам от тези неща, само каквото прочета тук от вас)...тук се водеше дискусия, че единият имал много чест дефрост при някои от вас, единият бил по-ти, COP-овете ми се струват някак ниски, защото са ми казвали, че е хубаво да са над 5, а и на двата модела не са.....какво ще ме посъветвате? Благодаря предварително :-)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 117 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 12-10-13, 23:00
  2. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  3. Daikin - мнения за моделите на тази марка
    От kilikanzer1976 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 2554
    Последно: 14-12-10, 06:09
  4. Отговори: 64
    Последно: 20-07-09, 14:20
  5. Мнения за марка Bompani...
    От stsaki във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-08, 13:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе