Много производители залитнаха натам, поизложиха се с някои модели и после трудно отново ще спечелят доверие.Тия, които си останаха с модели за производство в Тайланд ми се струва, че спечелиха.
Много производители залитнаха натам, поизложиха се с някои модели и после трудно отново ще спечелят доверие.Тия, които си останаха с модели за производство в Тайланд ми се струва, че спечелиха.
Едва ли.Китай не е това което беше.Маймуните се научиха да правят качествени неща.Плюс това японците винаги изпращат ОТК персонал във външните си предприятия.
Абсолютно подкрепям казаното от FormatC, производителят ГРИИ, никак не е за подценяване, ако на някой му е любопитно нека разгледа http://www.gree.com.cn/gree_english/ има менюта на различни езици.
Ако е с ЕТРВ, за цената си пак няма да има аналог, даже и този новият модел.
Не оспорвам последните два поста, но от някои от последните модели на ДАЙКИН и ФУДЖИЦУ имаше доста оплаквания, това е факт.Не ми се вярва причина да е само конструктивната недомисленост.ГРЕЕ имат и железни машини, но много зависи от заданието, което са получили и доколко е трябвало да свалят цената на изработеното.
М, да, вътрешното заприличало на комбинация от МХ, МИДЕЯ и ДАЙКИН.Аз ли не мога да разбера нещо в данните, или просто машините са от доста нисък клас по показатели.
значи съм спестил бая лев ftx71-2100лв.........................почуствах се баровец
е ,чак такава излагация от дайкин не съм очаквал .. 35ца с номинал 3.5 и макс 3.7 на отопление ,а 25цата е с номинал 2.8 и макс 3.2
И аз не очаквах това от Дайкин, май ще са големи дървета тези моделиПървоначално публикувано от Alexi
25 и 35 от тази серия в Япония не биха могли да се продават по магазините Ужас, ужас...
COP=Клас "А" за FTXN50-ката???? http://www.heatme.info/cop.htmlПървоначално публикувано от Alexi
....И са се научили да те гледат право в очите и да лъжа-а-а-ат, АЛЕЛУЯ-Я-Я-Я....!!!
justify, клас B е...Виж че, пише А/В - А е за охлаждане.
Прав си, то аз изобщо и не гледам класа ЕЕR на охлаждане какъв е, защото лятото едва ли ми се събира повече от 80 лева за цялото лято от всички климатици.Първоначално публикувано от Aleksandars
FTX50 е А/А ако новата машина е А/B е крачка назад.
вътрешните тела са по 12кг , външното на новата 50-ка е 42кг ,а на ftx-са 48кг. 6 кила ги няма, лошо.
Външно тяло RXN50K
Габаритни размери - Височина / Дължина / Ширина mm 595/795/300
Тегло kg 42
RX50G2V1B
Dimensions Unit Height mm 735
Width mm 825
Depth mm 300
Weight Unit kg 48
Хе хе. Че то моят FTYN50 е с по-добри показатели от FTXN50. И е клас А/А