Страница 8 от 13 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 191

FTXN50K/RXN50K и FTXN60K/RXN60K - новите попълнения на Daikin

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Re:FTXN50K/RXN50K и FTXN60K/RXN60K - новите попълнения на Daikin

Този монтаж не ме впечатлява с нищо. Да прибран е, приятен е, но не е нищо специално. Един канал не го прави специален, и тук се прави така, стига клиента да иска. И тия летящи кабели ...

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Илия, досега гаранцията дъвкахме. Като се разбра че и там е като у нас, почнахме да се чудим - Защо монтажите ни на са по 300 евро? Или пак не съм те разбрал правилно? Някакви други оплаквания от Дайкин имаш ли?
    Кое ние като там !? Гаранцията ,улиците ,колите или климатиците ли кое?

4. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Ей за това говоря. Навсякъде е с ПВЦ Канали с колена, ПВЦ подови стойки, а не самоделните такива в темата за снимките от историческия музей или квото е там, които ръждясват на шестия месец и т.н. Тук кой ги слага? Един на 1000, аз исках такива бях готов да си ги платя, но фирмата нямала. Случайно намерих ПВЦ подови в София. Голям ужас е тука. Ние, дето искаме монтажи като в "белите" държави какво да правим?

Никакво разрешение не може да се вземе от общината. Забранено е да слагаш каквото и да е било по фасадата. Няма значение дали външно тяло на климатик или сателитна чиния. Единственото място е в двора на кооперацията. По селата е позволено и на покривите.

5. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от ilia1984
    Кое ние като там !? Гаранцията ,улиците ,колите или климатиците ли кое?
    Гаранцията. Че и климатиците са ни същите. А монтажи и по-добри съм виждал

6. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Ето един монтаж от 190 лв. По-лош ли е? Канала е по-малък, едва забележим? Машината е допълнително донивелирана с подложки.

7. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Има и такива добри монтажи, но са не повече от 5%.

Ето хората чак със кран идват за монтаж на едно външно тяло. То чертежи, то персонал. Сякаш МОЛ ще строят!

http://www.dsl-in-merfeld.de/index.php?section=fotos

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    Ето един монтаж от 190 лв. По-лош ли е? Канала е по-малък, едва забележим? Машината е допълнително донивелирана с подложки.
    Добре Mega ти по колко плащаш на твоите монтажници едвали им осигуряваш по 5000 лв. заплата.....
    да за 100 евро е добре но и заплатите са 5 пъти по ниски на работниците .......

10. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Разбирам, но нали клиента си избира фирмата която да монтира, не монтажника избира клиента? Аз лично като избирам майстор ходя и гледам кой какво е правил. Ако ми хареса го наемам. Ако не търся друг. Тук мизерията прави белята. Хората като чуят монтаж за 100 лева и са на опашката. Не им дреме какво ще получат, не се замислят, дали този за 100 лв. не краде от другата си работа материали?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1302390180[/time]_________________________________________________

Добре Mega ти по колко плащаш на твоите монтажници едвали им осигуряваш по 5000 лв. заплата.....
    да за 100 евро е добре но и заплатите са 5 пъти по ниски на работниците .......
    Аз не съм алчен, повече работя за удоволствие, и всеки монтаж ако не мога да съм там лично през цялото време, отивам задължително на финала. Да видя вакуум помпата, колко време и как работи, да видя клиента в какво настроение е. Да видя ако има проблем, ако има претенции ... Стига за мен, говорим по принцип.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Аз не съм алчен, повече работя за удоволствие, и всеки монтаж ако не мога да съм там лично през цялото време, отивам задължително на финала. Да видя вакуум помпата, колко време и как работи, да видя клиента в какво настроение е. Да видя ако има проблем, ако има претенции ... Стига за мен, говорим по принцип.
    Разбирам те но повече хора не са като теб всеки гледа да прекара другия това е основен принцип

п.с
    Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Ето хората чак със кран идват за монтаж на едно външно тяло. То чертежи, то персонал. Сякаш МОЛ ще строят!
    Е тия германци-те ги признавам винаги точни .....

12. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Разбирам те но повече хора не са като теб всеки гледа да прекара другия това е основен принцип
    И с това не съм съгласен. Много колеги работят перфектно. Достатъчно е да видиш снимки от монтажите им и да прочетеш какво пишат и мислят и ще се убедиш в това. Има хора, които си обичат работата и ги уважавам, макар и да не ги познавам лично.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2011

И с това не съм съгласен. Много колеги работят перфектно. Достатъчно е да видиш снимки от монтажите им и да прочетеш какво пишат и мислят и ще се убедиш в това. Има хора, които си обичат работата и ги уважавам, макар и да не ги познавам лично.
    Така е не правилно заради няколко некоректни фирми за монтаж на климатици да заклеймяваме целият отрасъл в България тук също има хора които съвесно си гледат работата жалкото е че не са много.... но кво да се прави така е при нас преуспява не кадърния и умния а измамника ....
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1302385225[/time]_________________________________________________

както и да е да не се отколяняваме от тема-та

14.  

15. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    За ***** не знам, ама за Финландия ме съмнява. Такива висящи "черва" и палачори само в България има. Вярвай ми, нагледал съм се на достатъчно монтажи по "белите" държави и тук.
    Палячовци има навсякъде по света Аруба-ето едно клипче за ''монтаж'' в Испания: https://www.youtube.com/watch?v=-s6ODt-fyeE#
    А в Москва от 2009г. искат да премахнат климатиците от фасадите които ги загрозяват: https://www.youtube.com/watch?v=6ZZE1L8XtPk#
    Ето ви и един италиански монтаж на Дайкин-незнам ,колко евро е,но не е по различен от монтажа на някои наши момчета: https://www.youtube.com/watch?v=xwnHVulACms#ws

16. Member
    Тук е от
    Mar 2011

готини клипчета особено италиянците....

17. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

По повод на грозните фасади, забелязали ли сте как висят климатици по сгради на държавни институции? Включително министерски съвет и президентството. Чудя се това са стари сгради с много високи тавани. Защо не се стегнат и не ги направят с централна климатизация?

18. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

бе аз съм ФЕН на ДАЙКИН,ма като видях новите цени,май САШО ще идва в края на лятото до бургас за едно ОСТАРЯЛО японче и една софра на брега на морето................бах мааму наистина се осраха.платих за ftx71 2100 лв. ,а сега 3000лв.............ай сектир.а не сме най-големите балъци..............май започва ерата на ИЗХВЪРЛЕНИТЕ ЯПОНЦИ

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 13 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Новите цени на Daikin или ритуално харакири
    От Mega във форум Климатици Daikin
    Отговори: 53
    Последно: 13-04-13, 01:15
  2. Daikin FTXN50L или FTXN50K - кой от двата?
    От djega във форум Климатици Daikin
    Отговори: 13
    Последно: 13-10-12, 19:16
  3. Отговори: 24
    Последно: 23-06-12, 18:36
  4. Daikin FTXN50K
    От dimo2 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 11
    Последно: 27-08-11, 22:44
  5. Ето и малко сайтове от мен: Нови попълнения
    От Danail Killer във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 13
    Последно: 04-01-05, 12:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе