Страница 7 от 13 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 191

FTXN50K/RXN50K и FTXN60K/RXN60K - новите попълнения на Daikin

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Re:FTXN50K/RXN50K и FTXN60K/RXN60K - новите попълнения на Daikin

... Стандартна няма значение в случая, цената на медта си вдига в цял свят, ние не я купуваме на преференциални цени. Тук монтажа е изпилен на ръба. Ако крадеш от фирмата може да монтираш и без пари ... Дълга тема е, дъвкана е ... Безплатен обяд няма, явно тука потребителя се бори друг да го плати ...

2.  

3. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от ilia1984
    Ти знаеш цените че каза я погледни някой гръцки сайт колко струват климатиците там.......
    п.с вярно монтаж-а е по скъп но и стандарта е по висок....
    Веселушко, защо ме пращаш в Гърция? Нали досега за Франция говореше?
    Явно е, че дългата гаранция е в пряка зависимост от стандарта. Плати 2500лв. за FTXS25 и съм сигурен, че ще получиш каквато си пожелаеш гаранция.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    ... Стандартна няма значение в случая, цената на медта си вдига в цял свят, ние не я купуваме на преференциални цени. Тук монтажа е изпилен на ръба. Ако крадеш от фирмата може да монтираш и без пари ... Дълга тема е, дъвкана е ... Безплатен обяд няма, явно тука потребителя се бори друг да го плати ...
    Напълно те разбирам но повечето хора няма как да си позволят монтаж от 200 евро при климатик за 150 долара(499лв мидея)

п.с Kasap цената на FTXS25G е 1099 евро http://www.climshop.com/ftxs25gdaiki...7_312-844.html прави 2150лв цената в България е 1600лв като се има предвид трудовото възнаграждение в България и Франция (400/2000евро на месец) разликата в цената е минимална но получаваш климатик с 5 годишна гаранция на които със сигурност не му дрънчат ламарините......

5. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Е да, за това има и такива карикатури по фасадите. Но пък за клима от 500 лв. какво да се очаква? И аз имам една такава, но с перфектен монтаж и нямам оплаквания предвид цената и.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1302387120[/time]_________________________________________________

п.с Kasap цената на FTXS25G е 1099 евро http://www.climshop.com/ftxs25gdaiki...7_312-844.html прави 2150лв цената в България е 1600лв като се има предвид трудовото възнаграждение в България и Франция (400/2000евро на месец) разликата в цената е минимална но получаваш климатик с 5 годишна гаранция на които със сигурност не му дрънчат ламарините......
    Пак казвам, стандарта няма значение, една добра машина си има цена! Това, че не ни е по джоба не е проблем на производителя. За това той пуска по-куци серии за нас. Тука хем се иска ниска цена, хем и голяма гаранция, ако може и монтаж без пари, на това сме царе. Освен това, каквато е FTXS там, такава е и тука, не може да има разлика.

p.s. И аз искам да карам кола за 70 бона ама да я взема за 10, ама няма.

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

п.с Kasap цената на FTXS25G е 1099 евро http://www.climshop.com/ftxs25gdaiki...7_312-844.html .... разликата в цената е минимална но получаваш климатик с 5 годишна гаранция на които със сигурност не му дрънчат ламарините......
    Може, може и да е така. Аз го намерих за 1214 евро с 3 годишна гаранция. Точно, колкото е на линка, дето си го дал по-горе.
    А 5 години е гаранцията на компресора.

П.С. В Тимбукто ще проверяваме ли, или си начеса клавиатурата?

7. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Я сега дайте снимки на монтажи от Франция да видим там защо са по 300 евро монтажите.

8.  

9. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... За Франция не знам, в Youtube има Финладски и Руски монтажи, с нищо не са по-добри на нашите, просто хората гледат да изкарват и пари, което е в реда на нещата. Ние тука гледаме да изхраниме семействата.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Освен това, каквато е FTXS там, такава е и тука, не може да има разлика.
    Ако във Франция си позволиш да ти дрънчи климатика и да пречи на твоите съседи като "нашата" FTXS серия бедна вие представата как ще ви съдерат от глоби......

11. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Ако във Франция си позволиш да ти дрънчи климатика и да пречи на твоите като "нашата" FTXS серия бедна вие представата как ще ви съдерат от глоби......
    ... Пак да кажа и спирам да споря! Натоварването там зимата, не е натоварването тук зимата. Там зимата машините не работят, тук не ги спираме. Освен това колко FTXS си чул, че да обобщаваш, че дрънчат? Аз съм чул много и не съм видял да има дрънчащи! Тук за пръв път чух оплаквания. Не съм фен на Дайкин, но не са лоши машини! За цените си са перфектни!

12. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

... За Франция не знам, в Youtube има Финладски и Руски монтажи, с нищо не са по-добри на нашите, просто хората гледат да изкарват и пари, което е в реда на нещата. Ние тука гледаме да изхраниме семействата.
    За ***** не знам, ама за Финландия ме съмнява. Такива висящи "черва" и палачори само в България има. Вярвай ми, нагледал съм се на достатъчно монтажи по "белите" държави и тук.

13. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    За ***** не знам, ама за Финландия ме съмнява. Такива висящи "черва" и палачори само в България има. Вярвай ми, нагледал съм се на достатъчно монтажи по "белите" държави и тук.
    Това, че има кретени, не значи, че нямаме добри монтажници. Не искам да правя реклама, за да няма сърдити. Тука (във форума) има много колеги, които монтират на ниво и по правилата. Просто има и кретени и аз ги гледам по цял ден.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Я сега дайте снимки на монтажи от Франция да видим там защо са по 300 евро монтажите.
    Изпълнения като "българските" няма летящи тръби висящи маркучи и кабели и т.н до колкото аз знам за да си поставиш климатика на фасада се иска разрешение от общината съседите проект и т.н абе дълга история

16. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... За климатици по фасадите си има решение. Правихме цял блок в Младост. Там архитекта е предвидил място за климатиците за всяко жилище, всяка стая, съобразен с размера. Местата бяха оборудвани с бетонни легенчета за оттичане, изобщо перфектна работа. От вън беше направено със специални дървени летви под наклон, така, че да не се виждат машините и да не спира топлообмена. Ей така се работи, блока от вън изглежда перфектно, просто хората са помислили.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Ето линка за монтаж около 300 евро http://aerothermie-energies-nouvelle...reversible.jpg и http://aerothermie-energies-nouvelle...versible-4.jpg

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Илия, досега гаранцията дъвкахме. Като се разбра че и там е като у нас, почнахме да се чудим - Защо монтажите ни на са по 300 евро? Или пак не съм те разбрал правилно? Някакви други оплаквания от Дайкин имаш ли?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 13 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Новите цени на Daikin или ритуално харакири
    От Mega във форум Климатици Daikin
    Отговори: 53
    Последно: 13-04-13, 01:15
  2. Daikin FTXN50L или FTXN50K - кой от двата?
    От djega във форум Климатици Daikin
    Отговори: 13
    Последно: 13-10-12, 19:16
  3. Отговори: 24
    Последно: 23-06-12, 18:36
  4. Daikin FTXN50K
    От dimo2 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 11
    Последно: 27-08-11, 22:44
  5. Ето и малко сайтове от мен: Нови попълнения
    От Danail Killer във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 13
    Последно: 04-01-05, 12:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе