1210 лева с монтажа
Според мен си получил точно това за което си платил! Или си мислеше, че като дадеш 1000лв за климатик, ама Дайкин, си хванал Господ за мака**те?Първоначално публикувано от juch
Като монтажа е толкова скапан, трябваше да говориш веднага и на монтажниците, не след година и във форума.
Аман от тарикати, които оревават света и все някой друг им е виновен.
1210 лв. с монтажа не са малко пари за конвенционален климатик. На пазара за толкова пари има 12 инвертори които ще работят доста по добре от това дръвце на Дайкин.
А какви климатици втора ръка япончета има за тези пари сравнение не може да става.
нека не говорят хора,които НЕ ПРИТЕЖАВАТ дадения климатик.не е върха,но до -15 не ме е предавал.пак казвам-монтажа явно не е добър.
и монтажа и климатика са посредствени
колега тони ли си къв си да не си адвокат на дайкин?
не съм оревал само споделям и не съм тарикат я по кротко в Моята тема!
ще чакам ти да пуснеш твоя тема да попиша в нея
както писа друг съфорумник в друга тема по повод на моята критика на "кухата" цена на дайкин нексура - "да имам много здраве от арменския поп" аз ще ви кажа, че колкото повече купувате климатици дайкин от серията ftxn, толкова повече арменския поп го засърбява чорчома...(моите извинения към арменската диаспора в българия, която аз дълбоко уважавам)
колега климамаркет за серията фтьн нищо не мога да напиша дори не знам конвеционални ли са или инвертори
аз оревавам заради ФТЪН
една мидеа 12000 бту е 600 лева и върши същата работа като недъгавостта на дайкин за 1200 лева
на всичкото отгоре мидеата е с компресор 1100ва тоест колкото се полага за 12000бту машина
моите послания са по-философски отколкото някакви бритиш термо юнити, които отдавта трябва да са история...да не говорим за китайски фабрики с 20-годишна история...
може къде мога да ги прочета
мен също ме влече философията и статистиката
част от моите послания са публикувани във форума, част все още са в моя мозък...
ще прощаваш, но съчетанието на философия и статистика ми звучи като триъгълна вода...
в мен са борят двама хора така че е нормално
единия е философ другия статистик
ако Темата Ми е прегледана 15000 пъти ще съм щастлив като добитък или като мида
засега добре се движи
жега е!
как се представят скъпите боклуци дайкин в режим охлаждане?
наздраве!
моят боклук,и зимата и лятото-перфектно !
късметлия,завиждам ти
а може и да имаш по ниски критерии аз съм максималист
а защо имаш мицубиши електрик
фтьс дайкина е инверторен и то скъп така че няма място за сравнение с моя боклук
все пак благодаря ти за ъпа на темата ми
трябваше ми и по-мощен климатик,и Дайкина ми идваше много скъп,затова взех Мицубишито.
а ниски критерии няма как да имам,в панелка на последен етаж,външна изцяло,без съседи отдолу...и зимата е тежко,и лятото.