Два сензора са. Иначе няма как да изчисли - лява, дясна и централна зона.
Два сензора са. Иначе няма как да изчисли - лява, дясна и централна зона.
Сега ли го монтираш?
Настрой му дължината на тръбата за свежия въздух, че бучи недоволно ако го стартираш в test mode.
Да ти кажа Джак, много съм доволен от Хитака. 165 вата среден разход в почти 30 квадрата. Наистина тиха работа, само пърпори при стартиране след оф за около 10 секунди. Спрямо Дайкина... Ами единствено на тих режим превъзхожда Хитака.. Крилото е по шумно от на Хитачито.. На авто вентилатор Дайкина подлудява - он/оф. Държа го на 1ва степен от 1 ден. Утре ще направя снимка на консумацията, до този момент е около 90вата на час.
пп. Не знам защо толкова подцрняваш Хитачито, аз съм влюбен в работата му и начина на работа. Проблем беше размразяването.
ппх2 И на двата климатика, тъпи "екстри" от сорта на следене на зони, не ползвам!
Дайкина е прекалено мощен за спалня, отваряй прозорците.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Не бих казал. На 1ва степен си бичи на 80 вата и поддържа заданието. А вратата на спалнята стои почти постоянно отворена.
Имам усещането че живеете в пасивни къщи,което е добре
На авто вентилатор като е on/off-а усеща ли се, движение на клапи, усилване на турбината при излизане от off?
Единстсеното което се променя е скоростта на турбината без да се натрапва или да дразни. Може би включва 2ра степен.
Екстра ти и машината, wi-fi опцийката пробва ли а?
Не си закупих модула, просто не виждам специално при мен по какъв начин ще подпомогне за увеличаването на комфорта.
Обновиха апликацията. По стабилна е, но никакви нови функции не са добавили. Единствената за проверка на разхода на електроенергия, не се поддържа от хардуера на Урурото. Пълна тъпотия.
1). Таа, основният ми въпрос беше поддържа ли зададената влажност през зимата? Някой ползва ли реално овлажняването през зимата? Може ли да се включи вкарване на въздух отвън, ако е под нулата? Става ли автоматично ако се зададе по-ниска влажност? Не може никой да не го е пробвал.
3). Обмислях го миналата година, когато ми трябваше един климатик. Сега ми трябват няколко, така че няма как да стане така или иначе.