Явява се като опция към охлаждане/отопление.
Явява се като опция към охлаждане/отопление.
Въздуха минава през топлообменика на вътрешното тяло, филтрира се и загрява.
Компресора не бичи на макс, но малко се увеличава консумацията на ел.енергия.
С повече от 180W ли се увеличава при отрицателни температури и може ли автоматично да пуска въздух отвън ако влажността в помещението е по-висока? Или трябва да се остави безкрайно да вкарва отвън? Филтрите за външния въздух отделни ли са и ако има мъгла като се зацапат, могат ли да се чистят или трябва да се купуват нови за колко пари?
Влажността в помещението се следи със сензор и се поддържа от системата. В Уруруто има хигроскопичен диск от който през определени интервали се изпарява влагата чрез нагревател. Разхода на ток на този нагревател би трябвало да е описан в техническите спецификации. Колкото е по-мощен модела, толкова по-често ще трябва да включва този нагревател, поради необходимостта за овлажняване на по-голямо помещение.
С каква цел задаваш подобни въпроси :
1) чисто информативно, проявяваш интерес в техническата част на климатика?
2) сравнение с друга машина?
3) обмисляш покупка?
4) дипломна работа?
пп. Аз ти предлагам да се отнесеш официално до японците, дано те светнат по въпроса.
пп х2 След малко настройки в setup, сега го гледам че консумацията циркулира между 65-90 вата.
Румба, би трябвало да е термодатчик в ампула, обвита с напоена с литиев хлорид материя, с два електрода, които са свързани с генератор на ток. Не би трябвало нещо да се загрява? Ток протича, ако се втечни литиевия хлорид м/у електродите, в зависимост от влагата?
За пръв път чувам за датчик в ампула и литиев хлорид. Японските Уруру Сарара са направени както бегло съм описал по-горе, но не зная последните модели дали са пак така конструирани, като технология. Всичко се развива бързо там.
Хубави са климите лимите! Моя най-голям проблем са прекалено множеството опции. То да ми имате проблемите, но отнема много време да му свикнеш. Дистанционното има сумати бутони и под менюта. И аз съм човек с интерес към новите технологии.
Този пост е редактиран от kokovox; 10-08-16 в 20:50.
Коко, за какво служат двете бели топки в ляво от сигналните лампи? Че е много дебела книгата и няма време за четене
Това мисля, че е сензора за движение в стаята.
Два сензора или един с две топки? [emoji1]
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk