Е някой път го изключва или намалява с доста градусите. Май е за Дайсейкай 6-ца. Аз на моят това не му харесвам, че се форсира, но ето че имало хора търсещи точно такава работа.
Е някой път го изключва или намалява с доста градусите. Май е за Дайсейкай 6-ца. Аз на моят това не му харесвам, че се форсира, но ето че имало хора търсещи точно такава работа.
Не знам какво сте се хванали за тези 27 градуса. Аз просто гледам да няма промени лятото и зимата. Сигурен съм, че на повечето от вас лятото температурата в къщи им е точно 26-27 градуса и не се оплакват. Не знам защо и зимата да не е същата.
Jack Krauser - мога да те уверя, че в целия ми апартамент е приятно и комфортно през повечето време през зимата. Да не кажа, че в кухнята е по-топло от колкото под климатика. Просто има дни, в които сегашният ми климатик повече от 25 градуса не може да вдигне.
Има и друго - повечето хора зимата ги гледам си стоят в къщи с дългите панталони, с пуловерите и т.н. Е аз пък съм свикнал да си стоя гол само по гащи и на 24 градуса ми е студено. Не виждам смисъл за 20-30 лв. ток, който ще икономисам да трябва да се навличам. И без това по 10 часа на ден съм облечен в работата - в къщи искам нищо да не ме стяга.
Същото е и за спането - масово хората зимата се завиват с едни одеала, едни юргани и какво ли още не. Аз искам да си спя с чаршаф както спя сега лятото и както съм сигурен, че спите повечето от вас сега.
С две думи - не виждам никаква разумна причина леко по-висока сметка за ток и хорските предразсъдъци да налагат да си променям поведението и комфорта зиме и лете.
И аз искам зимата на вън да излизам както го правя през лятото - с тениска и 3/4 панталон, обаче нещо не ми се получава.
Човек не може да контролира всичко, но температурата в къщи и в колата може.
След консултация и тук във форума, реших и поръчах климатика.Малко странно ми стана, че извода на тръбите за вътрешното тяло, били само от лявата страна.Истина ли е това или аз не съм разбрал монтажниците.
Не си разбрал!
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
За пръв път го виждам при стартиране на работи над номинал. Завъртя до 1400в, на авто вентилатор но май беше на 2ра или макс 3та степен. Беше доста тих. След 5 мин падна на 200 вата. Заданието е 23°
....заразил ти се е климатика....
Ако напиша 100 пъти, че от моя медец капе..... почва и от другите.
Да покаже малко мускули, отдавна не го бях пуснал. Сега си крета на 130 вата на 1ва степен на вентилатора.
пп. Тези очи.. Усети ме и вдигна консумацията на 250вата.
Да кажат хората с повече опит, но мисля, че от време на време климатика трябва да се изсили за да си прибере маслото или няма такова нещо?
При мен за 3 часа 200 вата. Добре се справя и на авто.
Вече сме готови за зимата
20161116_113641.jpg