А да си чул, че има аспиратори за 110 лв. Уруро за кухня е просто кощунство. Сорри - лично мнение.
А да си чул, че има аспиратори за 110 лв. Уруро за кухня е просто кощунство. Сорри - лично мнение.
... докато Коко се радва най вече на активните екстри и глезотии (нямаш ли отваряеми прозорци), аз оценявам най вече пасивните и начина на работа - да не пука, дрънчи ненужни размразявания и т.н. - все нужни за осигуряването на един спокоен непробуден сън.
Разни хора-разни приоритети! Предполагам, че не спиш в кухнята.
Батерийки Тошиба.А на тошибите слагат GP.
- - - - - - - - - -
Това оригиналните батерийки ли са?
Разбира се ,или поне да не са на конкурентна фирма .. примерно Саньото ми си дойде с батерии Саньо ,и изкраха 4-5г т.е. сложили са най доброто което имат
Вече и батериите са Панасоник. Няма Саньо.
Има ,на стената ми е.Съжалявам, че не взех още един бяха на промоция преди да ги спрат ,щеше след някоя година да влезе в употреба и той.
Този пост е редактиран от avenger; 03-05-17 в 13:06.
Батериите на панасоник сега са ребрандирани Саньо. Само опаковката е различна. Тошиба са оригиналните батерии, с които дойде. Не знам кой ги е избирал.
На мойто Бобче оригиналните му батерии са Powerline от Panasonic.
Здравейте. Поръчах си машинката FTXZ50 и тази седмица ще я монтират. Направи ми впечатление, че независимо че я водят 18-ка диаметъра на тръбите са като на 12-ка??